Blog Post

Ali je zdravje res na prvem mestu?

Ali je zdravje res na prvem mestu?

A veste, ko vedno govorijo ljudje, da je zdravje vedno na prvem mestu? Vam je to kaj znana poved? No meni je zelo, zelo znana. To slišim vedno ko grem k kakšnim starejšim ljudem, in ne vem to imajo že očitno prirojeno, da vedno to govorijo ali pa zato, ker so že starejši in šele ko si starejši in če imaš slučajno kakšno bolezen vidiš kaj ti zdravje pomeni. Ogromno je takšnih, ki so jim materialne stvari na prvem mestu, ali pa karkoli druga. Vendar ko potegneš črto in pretehtaš se vidi, da je zdravje res tisto prvo na kar bi vsi morali pomisliti.

Image result for konoplja zdravi

Če niste zdravi kaj vam bodo vse materialne stvari in denar, če pa se boste v svojem lastnem telesu počutili kot v zaporu, počutili se boste kot cota, ne boste srečni sami s seboj. Kakšen point je potem v življenju, če nisi zdrav in si kot ujetnik sv svojem telesu? In ja, zato pa se zdravje na prvem mestu, tako bi moglo biti pri vseh. In če pa pride do tega trenutka, da vas zdravje heca, pa se mu ne pustite in zavrite vse bolezni, ki vam prihajajo nasproti.

Samo ubadati se ne smete in sekirati pa vse gre in še dodatno to, da jejte čim manj tablet, zdravil, to so samo kemikalije, raje posežite po naravnih stvareh, naravnih zeliščih. Recimo konoplja zdravi prav tako in se mi zdi, daje v zadnjem času konoplja še najbolj v ospredju in pri vseh ima zelo dobre učinke in rezultate.

Zakaj bi se zastrupljali s kemikalijami. Res je 123 primejo in smo zdravi, no vsaj počutimo se zdravi, a pomislite koliko nastale škode pa pride nato vzadi zaradi teh kemikalij? Torej po čem bi raje posegli? Po konoplji ali zdravilih?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja