Blog Post

Bioresonanca

Bioresonanca

Treba je priznati, da živimo v stresnem obdobju življenja, že nasploh je vse vedno bolj hiter tempo življenja, vse se odvija s svetlobno hitrostjo, vedno se nam nekam mudi, vedno bolj nimamo časa zase, smo v stresu, velikokrat ne vidimo več izhoda in ta stres samo slabo vpliva na nas in začnejo prihajati težave v naše življenje. Stres je tisti največji »tihi ubijalec«, ki nam povzroča v našem telesu bolezni in težave, katerim nato kar težko uidemo.

Če pridete v kakšno takšno slepo ulico, ko ne veste kaj narediti s telesom, da bo enako kot je bilo včasih vam lahko pri tem pomaga Bioresonanca Ljubljana, kaj ti bioresonanca oz. bioresonančna terapija je alternativna metoda zdravljenja, ki temelji na znanju kvantne fizike, njen cilj pa je poiskati vzroke, ki povzročajo motnje v organizmu in jih pretvoriti v okrepljena fiziološka nihanja, ki telo vrnejo v svoje ravnovesje. Marsikdo ne verjame v takšno zdravljenje, vendar vedno več pa je takšnih, ki verjamemo v tovrstno zdravljenje.

Sama sem pristaš metode, kjer ni prisotnih nekih zdravil, samo to mi je važno, da je bolj kot ne vse naravno, samo da ni strupov, ki jih dajemo v svoje telo. Kajti te tablete, ki jih dobiš od raznih zdravnikov to je meni osebno sam strup, kjer imaš nato še več težav, kot jih že tako imaš, vendar seveda ima vsak drugačno mišljenje o teh zadevah in to je tudi prav, vsekakor je logično, da ne moremo vsi ljudje enako misliti. To je le moje mnenje in zato tudi zelo veliko dam na to, da se ljudje zdravimo kolikor se le da na bolj »naraven« način. Pristaš česa pa si ti? Si bolj za to, da greš k zdravniku, dobiš zdravilo in je to to, po možnosti kakšno napačno zdravilo, s katerim imaš še več težav (ja, to se je zgodilo meni), ali si bolj človek, ki rad preizkusi tudi kakšno drugo stvar? Odgovori si pri sebi. 😊

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja