Blog Post

Delo, delo, delo,…

Delo, delo, delo,…

Delo se nikoli ne konča. Je treba delati poleti, je treba delati jeseni, pomladi in tudi pozimi. Vedno se najde kaj da je treba delati. Delo najdemo doma, okrog naše hiše, lahko pa je delo, fizično preprosto naše delo, naša služba in za marsikoga hkrati hobi. Če je služba naš hobi in hobi naša služba je to najbolje kar se nam lahko zgodi, marsikdo namreč hodi v službo z muko, ker je pač potrebno zaslužiti vsakodneven kruh, da se plača položnice in da preprosto lahko živimo. Je pa tudi kar nekaj takšnih, ki pa uživajo ob delu in če nam v življenju uspe priti do te točke smo zmagali!

All you need to know about working from home

Če se morda dotaknemo dela gradbinca, marsikdo si misli, pa človek v tem poklicu ja ne more uživati, če venomer samo fizično dela, to ne more biti užitek, ampak žal se tukaj motite, če ste takšnega prepričanja. Poznam namreč kar nekaj ljudi, ki dejansko uživajo, ko gradijo, ko delajo fizične stvari, to jim je užitek! Ni vsakemu užitek sedeti v pisarni in sklepati dobre posle, ni vsakemu užitek delati v najbolj fancy restavraciji in podobno, določenih je zelo všeč na terenu, med cigli, samo da se nekaj dela. Ljudje smo si zelo različni, vsakemu ne more biti všeč vse, vsak ima svoj okus in tako je tudi prav. Predstavljajte si, da bi vsem bile všeč popolnoma enake stvari?

Gradbinci bodo cesto pri šoli dokončno uredili v tednu dni - Primorske  novice

Ljudje bi se ja začeli ruvati med sabo in še bolj kregati, kot že dandanes se tako ljudje kregajo za premoženja, materialne stvari in podobno, kako bi pa bilo šele potem, če bi vsi hoteli enako. Ne bi šlo to skozi, nikakor ne. Tako, da ja, nekateri pa radi skočijo v delovna oblačila in komu zgradijo prelepo hiško, ali jim popravijo streho, jim zgradijo nadstreške za avtomobile, jim uredijo okolico in podobno. Pomembno je le, da najdemo delo v katerem uživamo, šele takrat bomo zares srečni globoko v sebi. In, ali ste na tej točki v vašem življenju?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja