Blog Post

Fantovski tip ženske se spreminja v lepotico!

Fantovski tip ženske se spreminja v lepotico!

Kakšna se vam zdi gel kozmetika? Jo uporabljate, ste zadovoljni? Sama bi rada preizkusila nekaj takšnega, ampak iščem razna mnenja uporabnikov, da vidim kakšna mnenja ima kdo drug in izkušnje. Pa tudi moja mama bi rada si nekaj takšnega kupila, vendar ne ve kaj bi bilo dobro zanjo, da ne bi vrgla stran denarja, ampak da bi bilo vredno svojega denarja in da bi pomagalo kar je najpomembnejše!

Nikoli se nisva z mamo kaj pretirano ukvarjali s kozmetiko, ampak ker opažava, da najina koža ni to kar bi morala biti, niti nimava samozavesti, ker se počutiva grdo, razmišljava, da je čas, da nekaj ukreneva in da si najdeva nekaj nama koristnega. Čas bo da postaneva ženski, pravi ženski, takšni ki se nonstop lepotičita, hehe. Kajti tiste ženske, ki dajo veliko nase, skrbijo redno za svoje telo od glave do pete so prave lepotice in to bi bila rada tudi sama, ampak moj problem je tale, da sem preveč lena, da bi se mi dalo zjutraj in zvečer vredu »spolirati« ali kako bi se izrazila.

Ampak sem si za letos zadala, da se bo to konkretno spremenilo v mojem življenju in, da se moram navaditi, da se zjutraj hitro vstanem, umijem, uredim kot je treba, da imam potem tudi nekaj od dneva in pa zvečer spet konkretno da se umijem, ampak v to bom morala vložiti veliko truda in dela, da se bom navadila na to, ne pa da si bom kdaj rekla, eh pa danes se mi ne da in se ne bom uredila, MORAM SE! To je letos moj cilj. Jaz sem že od nekdaj bolj fantovska in mi ni da bi bila preveč za ogledalom, ampak moje mišljenje se je zelo spremenilo v teh letih, sedaj pa hočem biti prava ženska. Pa tudi spati moram mnogo manj, kajti ponavadi prespim celo dopoldan in sem tako jezna, ker mi potem cel dan gre v nič, ker nič prav ne naredim. Letošnje leto bo še kako naporno zame, ampak vem da se mi bo obrestoval ta trdi trud!

 

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja