Blog Post

Gabol za odrasle in otroke

Gabol za odrasle in otroke

Si želite visokokakovostnih torbic in nahrbtnikov? Ali tudi vaši otroci potrebujejo nahrbtnik ali kakovostno šolsko torbo, ki bo lahka in udobna za prenašanje? Potem bodo torbe znamke  Gabol prave za vas. Bags&More izpostavlja Gabol – znamko meseca , ki za vas ponuja torbe, poslovne torbe, otroške torbe, peresnice, kozmetične torbice in celo potovalne kovčke.

Znamka meseca Gabol izhaja iz družinskega okolja, v Valencij.  Zgodba Gabol – znamke meseca sega  v leto 1965 in tako ima ta znamka bogato tradicijo modnega ustvarjanja. Starši in otroci so z obilo navdušenja pričeli šivati torbice, ki so jih začeli tudi prodajati. V letu 1983 so nove generacije podale iniciativo in podjetje je dobilo pravo strukturo, tako pa se je začela zgodba o uspehu. Gabol prisega na visoko kvaliteto storitev in izdelkov, ki vas lahko spremljajo vse življenje.

Izberite si svojo visokokakovostno torbico Gabol

Če potrebujete novo torbico, ki bo ravno prav drzna in ob enem klasična, so torbice Gabol – znamke meseca vedno nekaj posebnega in zato prava izbira za vas. Odlikuje jih visoka kakovost materialov in izdelave kot tudi odličen dizajn. Torbice Gabol – znamke meseca lahko nosite na eni rami, naramni pas pa si lahko nastavite sami, ali pa jih preprosto nosite v roki z dvojnim ročajem. Znamka Gabol prisega na različne barve, do črnih, rjavih in bež za ženske in moške ter roza in živo modre za otroke.

Modne denarnice za varno shranjevanje

Da boste lahko modno shranjevalki tudi vaš denar, modna znamka Gabol za vas ponuja tudi raznobarvne denarnice in drobižnice, različnih velikosti in dimenzij. Tako bo lahko vsak izmed vas našel pravo Gabol denarnico zase in varno hranil svoj denar.

Potujte po svetu s posebnim udobjem

Radi potujete? Da je vaše potovanje maksimalno udobno, je potrebno imeti tudi ustrezno potovalno opremo. Gabol – znamka meseca vam ponuja potovalne kovčke različnih velikosti. Za krajša potovanja bodo Gabolovi majhni pilotski kovčki kot nalašč za vas. Če pa se odpravljate na daljše potovanje, bodo veliki Gabol potovalni končki ali Gabol potovalna torba na kolescih, pravi za vas. V vsakem primeru boste z znamko trga meseca potovali nadvse udobno.

Posebno shranjevanje vašega prenosnega računalnika

Ali za poslovne priložnosti potrebujete prav posebno torbo, v katero boste ob svojih pomembnih stvareh lahko shranili tudi vaš prenosni računalnik? Če je temu tako, boste v ponudbi poslovnih torb Gabol – znamke meseca našli pravo poslovno torbo zase. Poslovne torbe Gabol so različnih modelov,  večinoma nosljive prek naramnega pasu. Poleg tega vam ponujajo tudi etuije za tablične in prenosne računalnike. Gabol je znamka, ki predstavlja visoko kakovost ter uporabnost in prav zato in zaradi njene velike ponudbe je Bags&More kot znamko meseca izpostavila prav znamko Gabol.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja