Blog Post

Igrače

Igrače

Igrače, ki širijo obzorja

Otroštvo je čas, ki na nas pusti pečat za vse življenje. To je obdobje, ko se spreminjamo, rastemo in oblikujemo lastnosti ter karakter, ki nas bo spremljal v obdobju odraslosti. Ponavadi nas zaznamuje celo bolj, kot si znamo predstavljati. Otroštvo pa je tudi čas za igro. Obdobje brezskrbnosti in živahnosti. Otroci so namreč rojeni raziskovalci, ki iz gole radovednosti skozi različne oblike iger in smeha spoznavajo nove stvari ter širijo obzorja. Da se lahko otrok primerno in zdravo razvija, uči ter igra, potrebuje tudi prave igrače. Vse to in še več najdete v ponudbi Bags&More pod priznano nemško znamko Nici, eden večjih globalnih proizvajalcev kvalitetnih in svetovno znanih igrač.

Le najbolj kvalitetne igrače iz najboljših materialov

Uživate lahko v široki ponudbi najrazličnejših vrst igrač za otroke vseh starosti. Želite, da vaš malček razvija svojo umetniško žilico? Izberite mu barvice, pisala in beležko z njegovim najljubšim risanim junakom in dovolite njegovi domišljiji, da pride na plan. Če vaša hči želi pisati dnevnik, ji pustite, da izbere Nici dnevnik po svojem okusu in pokaže svoje pisateljske sposobnosti. Na voljo je široka izbira beležk in dnevnikov z različnimi živalskimi motivi, ki bodo zagotovo navdušili vašega otroka.

 

Znamka Nici je znana predvsem po plišastih igračah, zato v ponudbi Bags&More seveda najdete tudi ogromno različnih plišastih igrač vseh živalskih vrst. Ker Nici uporablja le najboljše materiale iz najmehkejšega pliša, bo osvojil tako vaša kot tudi srca vaših otrok. Pripravljate vašega malčka na prvo šolsko leto? Izberite mehko Nici peresnico, pisala s prisrčnimi edinstvenimi junaki, Nici torbo za športno opremo, pisano denarnico in obesek za ključe, ki ga bo kasneje varno spremljal po poti v šolo in nazaj. Da bo zjutraj lažje vstal, ga lahko zbudi budilka v obliki plišastega zlatega prinašalca, ki jo bo postavil na svojo nočno omarico. Za hladne zimske dni in noči vam priporočamo plišasti termofor, porisano termovko in debele copate v obliki ježka ali pingvina, ki so na voljo od številke 34 do 37. V Bags&More najdete prav vse, kar potrebujete za svojega otroka: od mehkih blazin, odejic in plišastih igrač do skodelic, krtač in enoramnih torb.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja