Blog Post

Imate tudi Vi težave s vzvratno vožnjo?

Imate tudi Vi težave s vzvratno vožnjo?

Mogoče pri parkiranju, ko ne veste koliko prostora še imate preden se boste zaleteli v avto ali steno zadaj?

 

Pri podjetju S-car si lahko ogledate ponudbo vzvratnih kamer in monitorjev ter si izberete najbolj primerno za Vas. Pri izbiri monitorjev, imato na izbiro monitor, ki je lahko vzvratno ogledalo, poleg tega pa prikazuje še sliko kamere! Ko je monitor prižgan, vidimo sliko iz vzvratne kamere, ko pa ni, ima funkcijo vzvratnega ogledala. Lahko pa si izberete prenosni monitor, na katerem je možnost tudi predvajanja risank za Vaše otroke.

 

Izbira vzvratne kamere pa je odvisna od namena uporabe. Lahko si izberete vzvratno univerzalno kamero – ponujajo dve različni, ena ima namestitev zadaj na strehi, druga pa je v okvirju zadnje registrske tablice.

Za težave pri vzvratnem parkiranju, ponujajo parkirno kamero, ki jo namestimo v bližino registrske tablice. Če pa potrebujete kamero oz. monitor za delovni stroj ali traktor, imajo ponudbo tudi za Vas.

 

Ponujajo pa tudi vzvratne kamere, ki so prilagojena za določena vozila. Tako imajo  v ponudbi vzvratno kamero z vključeno zavorno lučko, primerno za model Fiat Dukato kot tudi za avtobuse in avtodome. Za lastnike Iveco Daily pa je prava izbira vodoodporna avto kamera z okvirjem.

 

Vsi izdelki imajo enoletno garancijo, možna pa je tudi montaža!

 

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja