Blog Post

Iščeš prave kose outfita?

Iščeš prave kose outfita?

Imate v bližnji prihodnosti kakšen dogodek, poroko, valeto, maturantski ples, obhajilo, kakršnokoli praznovanje in podobno? Pa iščete svoje popolne kose garderobe in modnih dodatkov? No, to so tisti najboljši trenutki, ko se iščejo, popoln outfit, vsaj meni, jaz naravnost obožujem, ko je treba iskati popolno obleko za tisti določen dan, ko se gre za neko »prireditev« in pa še modni dodatki, joj, obožujem to. Poiščem si dobre uhane, ki ustrezajo k celotni opravi, nočem, da so preveč vpadljivi, nekaj klasičnega, preprostega, ampak vseeno nobl. Potem na huda-ura.com si poiščem eno dobro urco, najraje imam takšne s tankim paščkom, te so najboljše, ker jih nekako ne čutiš, da sploh imaš uro na zapestju, vsaj pri meni je tako.

Rezultat iskanja slik za women and watch

Ure z nekim debelim paščkom oz., da so kovinski paščki, to se vse tako čuti, da imaš nekaj na roki, jaz osebno pa imam rada minimalističen videz, ampak vseeno poseben. No, določenih ženskam pa je všeč ravno to kar pa meni ni. Potem pa da še najdem tisto pravo obleko, ali pa hlače, jumpsuit ali karkoli, kar me pač prepriča v tistem trenutku, da hočem imeti za določeno slovesnost in to tudi vzamem.

Nimam vedno obleke to je res, ker marsikdaj mnogo bolj ustrezajo hlače, samo vedeti moraš kaj ti v določenem trenutku najbolj odgovarja. Če greš na primer na podelitev diplom od nekoga in ti ne ustreza obleka, misliš da se boš bolje počutila v hlačah, potem si tudi le to izberi.

Vse kar boš imel na sebi na določen dan, za katerega moreš biti malo bolj urejen kot ponavadi si daj nase to kar te v tistem trenutku prepriča in le tako se boš najbolje počutil/-a. Nekaj na silo nam ne bo nikoli pristajalo, že zaradi tega ne, ker se sami ne bomo dobro počutili v tem, in to se tudi odraža nato v našem obnašanju, mimiki, preprosto pač nisi ti ti. Zato kot sem rekla, izberi si kose, ki ti padejo v oči in začutiš, da so tisti pravi!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja