Blog Post

Kako si polepšati dan

Kako si polepšati dan

Kako si ljudje polepšamo dneve? Nekateri si jih polepšajo z izletom v hribe, drugi z izletom na morje, tretji če berete novo knjigo, ki je ravno izšla in ste že komaj čakali, da jo boste lahko prebrali, spet četrti pa si lahko polepšate dan, če greste v trgovino ali na splet ter greste iskati stvari, ki jih hočete kupiti, naj si bo to make-up, mogoče avtomobili, lahko tudi pametne zapestnice in s nato tudi nekaj od tega kupite. Res je, ni vse denar, ni vse materializem, ampak včasih pa si moremo nekaj kupiti za našo dušo, naše veselje.

Rezultat iskanja slik za happiness

Če si privoščite kot primer tole pametno zapestnico, že mora biti razlog, da si jo boste naročili, kajne? Verjetno si tega brez nekega razloga ne bi kupili. Razlog je lahko ta, ker so vam všeč takšne stvari in ker si to stvarco res dolgo želite, in zatorej, zakaj si je ne bi kupili? Včasih je pa potrebno nekaj vložiti tudi vase in ne samo varčevati ali pa gledati, da drugim ustrežete ter kupite vse stvari.

Veliko nas je ljudi, ki veliko raje obdarujemo druge kot pa sebe, ker zelo radi vidimo naše najdražje, ljudi, ki jih imamo najraje vesele, srečne, ni res? In seveda je logično, da ko vidimo nekaj v trgovini, kar menimo, da jim bo všeč bomo kupili, jim drug dan nesli in bo nasmeh na njihovih licih nekaj nepojmljivega za vas, se popolnoma strinjam. Ampak kdaj pa kdaj se pa morate tudi sami malce pocrkljati. Če smo že prej govorili o pametni zapestnici bom še sedaj kar na to temo nekaj zapisala.

Rezultat iskanja slik za pametna zapestnica fitshop

Tole zapestnico, če ste si jo privoščili jo lahko imate vsak dan na sebi, tudi ko telovadite in vam hkrati šteje še korake, srčni utrip, uro imate prav tako takoj pri sebi in res, to je top zadevica! Torej, če vas muči vest, ker si kdaj kupite nekaj zase naj vas ta vest takoj neha mučiti, ker morate si nekaj privoščiti, nujno! Vaša sreča je sreča vseh ostalih, kajti tudi drugi ljudje, ki imajo vas radi vas želijo videti srečne. Kajti vsako darilo sebi je en delček naložbe vase in sreča, ki plamti nekje globoko v nas, ampak si tega nočemo priznati.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja