Blog Post

Kdaj ste imeli nazadnje zmenek?

Kdaj ste imeli nazadnje zmenek?

Ali je sex shop res takšen bav bav? Ne to sploh ni tako, no vsaj ne bi smelo biti temu tako. Ljudje smo vsi enaka bitja, vsi počnemo te stvari in mislim, da bi se o tem moglo kaj več tudi govoriti, kajti ko koga vprašaš kao o sexu so vsi tako zelo sramežljivi kot da si jih vprašal ne vem kakšno grozno vprašanje a dejansko to počnemo popolnoma vsi, tako kot se umivamo tudi vsi, jemo vsi in podobne reči.

Image result for talking about sex

O hrani se tudi normalno pogovarjamo in ni nobenega nič sram, zakaj ne bi bilo enako glede spolnega življenja? Je popolnoma enaka normalna tema. Res je da je to bolj intima, ampak vseeno. Ljudje smo smešna bitja pri nekaterih stvareh. Ampak, če se že ne pogovarjamo o teh stvareh, potem pa si lahko malo intime priredimo kar doma, ni res?

Če vidite, da ni več to to v vašem odnosu, da vam nekaj manjka, da že dolgo recimo niste imeli zmenka s svojim partnerjem, možem/ženo, si naredite en res prelep večer, z bečerjico, pijačko in še kaj romantičnega.

In ja, nima veze, če ste v zvezi že 5 ali 10 ali 20 let, včasih s je potrebno narediti en dober dan, nek poseben dan, ki se imenuje zmenek. In ja, čeprav niste na čem takšnem bili že celo večnost in ste že ven iz »vaje«, nič se bati boste kaj kmalu prišli spet v ritem in boste videli, da je nekaj takšnega res fajno in da paše sploh po določenih letih.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja