Blog Post

Ko narediš prvi korak je vse lažje!

Ko narediš prvi korak je vse lažje!

Vsi ljudje smo enaki, no skoraj vsi, razen tisti res disciplinirani tistim vsaka čast, da jim uspeva. In ja, najbrž se sprašujete o čem govorim, kajne? Govorim namreč o telovadbi, o treniranju našega telesa, da malce migamo, da se naše telo ne poleni preveč. In v večini smo ljudje tako, da smo pozimi kot pravi medvedi, ko samo papcamo vse kar nam pride pod roke, bog ne daj, da bi se uprli sladkarijam, potem, ko pa pride nekje februar potem pa začnejo vsi se mnogo bolj gibati, zahajati v fitnese iskati osebne trenerje, da so do poletja fit in lepi in oh in sploh. En izmed res dobrih osebnih trenerjev je na primer Matevž Krajnc katerega mi je že marsikdo pohvalil, da je res v redu, se posveti stranki v celoti, daje dobre napotke in v glavnem, trener na mestu.

Matevž Krajnc | Osebni trener Ljubljana | Osebno trenerstvo

Ker, če že nekaj hočemo doseči, da imamo dobre rezultate moremo imeti ob sebi nekoga, ki nas bo, po domače rečeno, gnal naprej. Povem lahko namreč iz osebnih izkušenj, jaz če se spravim v fitnes in nekaj delam, ali pa da si rečem, da bom doma telovadila ne bom! Ok, bom kakšna dva dneva se držala urnika potem pa bo spet vse po starem. Tako je bilo vedno, ko sem delala sama.

Ko pa sem se eno leto odločila, da si bom omislila osebnega trenerja pa je bila zgodba popolnoma drugačna. Resnično sem delala, bila sem vedno po treningu konkretno utrujena in imela sem vedno več energije, ki je nikoli prej ni bilo toliko, bilo je res vredno vsakega centa, ki sem ga vložila v osebno trenerstvo.

All you need to know about LES MILLS GRIT - Fit Planet

To osebno trenerstvo sem imela skoraj eno leto to pa zato, ker jaz zelo dolgo potrebujem, da padem v neko rutino in da se znam sama brzdati, da naredim to kar morem, dokler ne pridem do te točke, da se znam sama na določeni stvari gnati naprej in potrebovala sem res dolgo trenerja, da sem zdaj kjer sem in res sem ponosna na to, da sem prišla do takšne samodiscipline, da se mi ni več težko zjutraj vstati in iti trenirati oz. popoldan kakor mi pač določen dan dopušča, katero uro. In to je tisto kar je nujno potrebno, da naredimo pri sebi, da stopimo korak naprej.

Prvo kot prvo moremo iti v to smer katera se nam zdi, da je na naši poti potrebna, da naredimo korenito spremembo na sebi katero želimo uresničiti, ter ko naredimo korak naprej se le ne smemo predati ampak vztrajati! Ti koraki, da pridemo do tja kamor želimo so res težki, na momente pretežki, ampak na koncu pa pozabimo na vse težave in prepreke, na koncu smo le zadovoljni s tem kar smo dosegli!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja