Blog Post

Lepota in ženske

Lepota in ženske

Vsaka ženska si želi izgledati čudovito, perfektno in res izjemno. Ženske smo že v osnovi bolj »mahjene« na lepoto in modo, ličenje – vsaj v večini. So pa tudi dekleta, ženske, ki pa jim ni to ravno najjbolj zanimivo, ampak tudi prav je tako, kajti vsakemu ne more biti vse všeč in vse idealno ter zanimivo. Vendar tiste, ki pa smo v tem, da nam je všeč oblikovanje obrvi, make-up, lasje, senčenje oči in še in še, kajti na ženskem telesu, obrazu lahko počnemo marsikaj, da pride ven iz tega prava umetnina, tiste smo pa pač takšne, da bi to počele cele dneve se samo urejale.

Image result for oblikovanje obrvi

Pa ne samo zato, da bi izgledale lepe, božanske, ampak pač ker nam je preprosto to všeč in bi se nasploh že rade ukvarjale s tem kot delom, hobijem in podobno. Ko opazujem ljudi, predvsem ženske dandanes se mi zdi, da jih v večini zelo zanima moda, kajti vse so tako urejene in lepe. In prav je tudi tako, živi se le enkrat in bodimo vsak dan lepe, da ko gremo mimo moškega, nasprotnega spola oz. karkoli nas pač privlači, da se ozrejo za nami.

Skoraj vsakemu laska, da si nekomu kot oseba všeč, mislim, da je redkokdo, ki ne bi bil vesel, da za njim gredo pogledi in da si ga nekdo ogleduje ali pa želi. In tudi na obrazu je toliko reči, ki jih lahko popravimo, izboljšamo z ličili, da je to nekaj neverjetnega. Že, ko obrvi malce »polepšamo« je obraz popolnoma drugačen. Če dodamo našim trepalnicam volumen, ekola, spet se obraz še nekako izboljša in tako je vedno na vseh mini rečeh, ki se nam zdi, da to se pa ne splača urejati in izboljševati, eh, ni res, vse te malenkosti naredijo tisti wow efekt! Bodite eksperimentalne in izboljšujte del sebe! Samo enkrat se živi, bodite to kar si resnično želite biti!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja