Blog Post

MANJ SIVIH LAS = HIŠA NA KLJUČ?

MANJ SIVIH LAS = HIŠA NA KLJUČ?

Na mnogo forumih se pojavljajo različni opisi, kaj hiša na ključ sploh je, vendar se vsi pisci strinjajo – hiša, ki je zgrajena in v kateri so opravljena vsa notranja dela za vnaprej dogovorjeno ceno. Če torej karikiramo, je edina skrb naročnika notranja oprema, a še pri tej vam mnoga podjetja, ki se ukvarjajo s hišami na ključ, lahko ponudijo pomoč.

Eno izmed podjetij, ki ponuja hiše na ključ, je JUB s svojim sistemom JUBHome HIŠE,ki od vas ne pričakuje in ne potrebuje veliko. Prva stvar, ki jo potrebujete je ideja. Ideja o tem, da bi imeli hišo, in ideja o lokaciji le-te. Kmalu z idejno zasnovo ideja preraste samo sebe in že potrebujete dokumentacijo. Za točno ponudbo hiše na ključ potrebujete izdelan projekt za gradbeno dovoljenje (PGD) in projekt za izvedbo (PZI) ter popis del. Po ponudbi pridejo na vrsto finance, tudi tukaj se vam kot stranki JUBHome ponuja pomoč in lahko pridobite bančnega svetovalca. Naj se ustavimo pri financah. V primeru, da si ogledujete različne ponudnike, kot naročnik hiše na ključ ne smete izpustiti preverjanja cen finomontažnih del, kot so cena tipa parketa, cenovna raven keramike, sistema ogrevanja, stavbno pohištvo … Vse to namreč lahko vpliva ne le na vašo končno ceno, temveč tudi na udobje v hiši. Nikakor ne pozabite na garancijo.

Sledi gradnja, za katero poskrbi podjetje. Pri gradnji JUBHome uporablja svoje, učinkovite materiale, ki so plod lastnega razvoja. Kot osnovne surovine za njihove produkte najdemo  vrhunske materiale  kot sta Peripor EPS in Neopor EPS (grafitni EPS). Prvega uporabljajo za temeljni sklop JUBHome BASE in ima značilnost izjemne nizke vodovpojnosti (do 2 %) ter visoke tlačne trdnosti. Razvili so ga posebej za uporabo v zemljini in pod objekti, kjer se običajno uporablja XPS. Drugi pa izboljša že tako dobro toplotno izolativnost materiala stenskih sklopov. Tu pa se proces zaključi. V roke dobite ključ in iz hiše naredite dom.

Če torej želite postaviti hišo brez velikega vložka svojega časa in se vam ne ljubi iskati izvajalcev ter raje vse prepustite eni službi, so hiše na ključ prvi naslov za vas. Če imate vse zgoraj navedeno pripravljeno,  potrebujete le še poiskati model sanjske hiše. Srečno.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja