Blog Post

Miele: Parna pečica z mikrovalovi

Miele: Parna pečica z mikrovalovi

Se tudi vam pogosto mudi? Ali tudi vi obupani iščete, kako obrok pripraviti še hitreje? Ali ste vedeli, če kuhanje v pari kombinirate z delovanjem mikrovalov, se čas priprave bistveno skrajša? Za piko na i pa so rezultati naravnost božanski.

Notranjost Miele parne pečice z mikrovalovi je narejena iz plemenitega jekla, njen uporabni volumen pa je razkošnih 40 litrov. V njej je tako dovolj prostora tudi za velike posode, tudi za celega piščanca ali ribe. To omogča, da pripravljate tudi popolne obroke za 8 ali celo 10 oseb. In to z več svobode in udobja kot kdajkoli prej. Poleg tega, da je velika, je notranjost pečice v celoti nerjaveča in enostavna za čiščenje.

V nasprotju z drugimi sistemi je v Mielejevih aparatih uparjalnik nameščen izven notranjosti pečice. Para, ki jo ustvari, v notranjost pečice priteka z izjemno veliko hitrostjo in izpodrine kisik. Prednosti uparjalnika so hitro segrevanje, optimalno merjenje temperature in ohranjanje naravnih barv živil. Ker pa se v notranjosti pečice ne nabirajo obloge vodnega kamna, je tudi čiščenje aparata mala malica.

Parno pečico z mikrovalovi Miele odlikuje vsestranski talent in enakomerni rezultati. Parna pečica je idealna dopolnitev običajne pečice in kuhalne plošče, saj poskrbi za najboljše rezultate kuhanja. In to v enem aparatu. Po načelu 3-v-1 zdaj lahko uporabljate kar tri funkcije in to v enem aparatu. Tako lahko pripravite okusne jedi v še tako majhni kuhinji. Funkcijo kuhanja v pari se navadno uporablja za nežno kuhanje živil, delovanje mikrovalov pa na primer za pripravo pokovke. Najboljši rezultati so dosegljivi zgolj s kombiniranim hitrim kuhanjem.

Ali veste, koliko časa potrebuje riž? Kaj pa zelenjava? S parno pečico Miele lahko jedi pripravljate z avtomatskimi programi, tako da vam ni potrebno izbirati niti temperature, niti trajanja. Aparat deluje povsem avtomatsko in uporabniku olajša vsakdanje kuhanje.

Ko je hrana pripravljena, se jedi v pečici avtomatsko ohranjajo tople še do 15 minut, ne da bi se ob tem izgubljala njihova kakovost. Tako ni nič hudega, če vaši gostje zamudijo nekaj minut. Minuta gor ali dol, ravno prav zapečena hrana vas bo počakala v Mielejevi parni pečici z mikrovalovi.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja