Blog Post

Miele: Vgradne zamrzovalne omare

Miele: Vgradne zamrzovalne omare

Vgradne zamrzovalne omare so odličen način za shranjevanje hrane – ne zavzamejo veliko prostora, hrana pa dalj časa ostane sveža in je lepo pospravljena po predalčkih. Zagotovite si nov gospodinjski aparat, s katerim si lahko večkrat prihranite nepotrebne obiske živilskih trgovin. Mielejevi izdelki vas bodo navdušili s svojo prostornino in izjemno kvaliteto.

 

Sporočamo vam, da je odtajevanje od zdaj naprej zgolj preteklost! Hladilnih aparatov Miele s sistemom NoFrost vam nikoli več ni potrebno odtajati. Hlajenje s kroženjem zraka enakomerno porazdeli hladen, suh zrak po notranjosti aparata, zato se v njem ne nabira led. Tako tudi površina zamrznjenih živil ne zaledeni in predale lahko vedno zlahka odprete in zaprete, ne da bi vas pri tem oviral sloj ledu. Sistem NoFrost nudi kar največje udobje pri zamrzovanju in vam prihrani nadležno odtajevanje – za vedno!

Vrata vgradnih zamrzovalnih omar se z Mielejevim inovativnim sistemom SoftClose zapirajo tiho in lahkotno. Od kota 30 stopinj se vrata zaprejo povsem avtomatsko. Poleg tega sistem SoftClose ublaži zapiranje. Tako nikoli več ne boste slišali žvenketanja steklenic in posod.

 

Zamrzovalna omara vsebuje optimalno LED-osvetlitev notranjosti, ki ne zahteva dodatnega vzdrževanja in poskrbi za vrhunsko osvetlitev v notranjosti aparata. V primerjavi z običajnimi žarnicami so svetleče diode posebej varčne in imajo tako bistveno daljšo življenjsko dobo.

 

Z inovativnim sistemom Miele@home lahko izkoristite popoln potencial svojih aparatov in si z njimi obenem še bolj olajšate vsakdanje življenje. Vsi inteligentni gospodinjski aparati omogočajo udobno in varno povezavo v omrežje. Upravljanje je povsem preprosto; Z Mielejevo aplikacijo, glasovnim upravljanjem ali vključitvijo v obstoječe rešitve pametnega doma. Povezava v omrežje poteka prek WLAN-usmerjevalnika in oblaka Miele Cloud.

 

Vgradne zamrzovalne omare so odlična izbira za tiste, ki želite popolno prilagoditev dizajnu doma, obenem pa s tem prihranite še nekoliko prostora. Zamrzovalnik lahko preoblečete v katerikoli material oz. barvo vam srce poželi. Poleg prisrčnega izgleda pa so še funkcionalne! Tovrstni aparati s preglednimi predali in pokončno obliko, ponujajo ogromno prostora za organizirano skladiščenje zamrznjenih živil.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja