Blog Post

Naj vaša posoda zasije

Naj vaša posoda zasije

Uporaba pomivalnega stroja zahteva zbranost in natančnost tudi pri doziranju, ki ga morate opraviti prav pri vsakem pomivanju. Miele je ustvaril nove vgradne pomivalne stroje, ki imajo edinstveno prednost. Imajo funkcijo avtomatskega doziranja AutoDos, ki je prvo avtomatsko doziranje na svetu z integrirano kartušo PowerDisk. Pomivalni stroj skupaj z ekskluzivnim granulatom pralnega sredstva tvori natančno prilagojen sistem, ki omogoča, da se sredstvo dozira glede na izbran program in v najbolj optimalnem trenutku procesa pranja. PowerDisk zadostuje za približno 20 postopkov pomivanja, kar vam omogoča večjo svobodo in hitro ter brezskrbno uporabo pomivalnega stroja.

Uživajte v tišini

Živimo v dobi hrupa. Kamorkoli se obrnemo, povsod nas zmotijo številni zvočni dražljaji. Bi radi vsaj doma uživali v tišini, ne da bi vas motilo konstantno hrupno delovanje kuhinjskih aparatov? To je mogoče, s pomivalnimi stroji znamke Miele. Te pomivalni stroji delujejo z nizkimi ravnmi hrupa, kar pomeni, da so izjemno tihi, kljub temu pa neverjetno učinkoviti. Sedaj se lahko sprostite in zaužijete tišino v vašem domu.

Praktičnost, ki nudi udobje

Ali se vam dogaja, da  pozabite zagnati pomivalni stroj in se ob koncu dneva soočite z umazano posodo, ki pa jo nujno potrebujete za večerjo? Pozabite na te težave. Pomivalne stroje Miele lahko s posebno aplikacijo sami programirate, da se zaženejo samodejno, ob željeni uri. Ker imajo po zaslugi sistema AutoDos in kartuše PowerDisk pomivalno sredstvo vedno na voljo, lahko pomivalni stroji delujejo povsem samostojno, brez vaše fizične asistence in tako vas doma vedno pričaka čista posoda. Pralni stroji so zasnovani tako, da se ob koncu pomivanja vrata avtomatsko odprejo za režo, tako lahko  svež zrak priteka v pomivalni stroj in omogoči, da se posoda popolnoma posuši. Naj vas ne skrbi za vaš delavni pult,  saj je tok zraka speljan na poseben način, ki zaščiti delavni pult pred odvečno vlago. Tudi vrata so funkcionalno zasnovana in se jih da z lahkoto odpirati. Po potrebi jih lahko postavite tudi v žepni položaj.

Posebnost Mielejevih pomivalnih strojev je tudi posebno oblikovana košara za posodo, s številnimi novimi funkcijami, tako v spodnji, kot v zgornji košari. V tej Mielejevi košari boste lahko oprali več posode, ki bo zaščitena pred morebitnimi poškodbami, ki se lahko zgodijo zaradi nestabilnega položaja posode v pomivalnem stroju.

Varna uporaba

Ste že kdaj doživeli, da je pri delovanju pomivalnega stroja nastala poplava, ki ste je le stežka odstranili? To se pri Mielejevih pomivalnih strojih ne bo zgodilo, saj so ti pomivalni stroji opremljeni s sistemom Waterproof, ki ima funkcijo zaščite pred izlivom vode. Pomivalni stroji Miele so zasnovani tako, da ščitijo tudi posodo, predvsem steklo, ki je lahko še posebej občutljivo. S tehnologijo Perfect GlassCare Mielejevi pomivalni stroji zagotavljajo nežno pomivanje kozarcev, ki ostajajo trdni in kristalno čist. Prav tako pa so pomivalni stroji opremljeni s funkcijo SensorDry, z inteligentno prilagoditvijo programa pomivanja, ki upošteva sušenje in zaščito vašega pohištva.

Varčni in okolju prijazni pomivalni stroji

Mielejevi pralni stroji so varčni in okolju prijazni. Imajo številne funkcije, ki skrbijo za varčno porabo vode in elektrike, na primer funkcija EcoPower, ki skrbi za pameten dovod vode. Funkcija EcoFeedback, vam bo sporočila podatke o uporabi, glede na katero lahko predvidite stroške in uporabo energije in vode še zmanjšate ter tako tudi vi prispevate k lepšemu in čistejšemu planetu.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja