Blog Post

Nakupovanje zna biti včasih težavno

Nakupovanje zna biti včasih težavno

Moda, moda, ah ta moda. Lepše se sliši fashion kajne kot pa moda? Določene besede so v angleščini mnogo lepše kot pa v slovenščini, vsaj meni. Bolj lep prizvok imajo, bolj te pritegne, ko jo slišiš. Moda po naše je lahko obutev, lahko je ročna ura, lahko nova frizura, lepa oblačila, vse to se šteje pod modo. Jaz zelo rada brskam po teh spletnih straneh in družabnih omrežjih, ki so zdaj tako in si tam nabiram nove ideje in vizualiziram stvari kaj bi lahko iz določenih stvari naredila.

Doma imam polno oblačil, ročnih ur, obutve, torbic in še in še, ampak nisem nek »maher«, da bi znala iz vsega tega kaj imam narediti nekaj top ven. Moja grda navada je, ko si kupujem nove stvari, da si ne kupim celega outfita, ampak imam navado, da nekaj časa recimo kupujem skoz samo hlače, potem skoz samo majice, potem samo uhane, potem samo denarnice in tako naprej in nikoli nisem, da bi si pa kupila vsak en del neke podobe.

Potem pa imam v omari toliko stvari, da ne vem kje bi uporabila določene kose, ker imam takšne stvari, da ne gre nikakor skupaj kombinirati in ne pride nič lepega. Sedaj se malce spreobračam, in ko se lotim da grem na splet malce naročevati novih reči, si kupim cel outfit! Ne ravno celega kot je na modelu, ampak ko najdem recimo nek puli, ki mi je resnično všeč, iščem nato še tako dolgo da najdem hlače, ki tudi pašejo k puliju, in nato ko najdem to dvoje se spravim včasih še na obutev in tudi kakšne modne dodatke in tako končno dobivam sedaj neko podobo omare in da imam kose da kombiniram da dobim dober outfit. Kako se pa ti spopadaš z vsem, si isto kot jaz na začetku, ko kupuješ samo kose, ki so ti všeč in nato nimaš v omari nič pametnega ali si se spravil/-a v to da kupuješ celoto?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja