Blog Post

Naredi spremembo na sebi

Naredi spremembo na sebi

Bi rada naredila kakšno spremembo na sebi? Da boš malce drugačna? Da mogoče le malo eksperimentiraš ter da vidiš, če je to zate ali ne? Imaš morda v mislim trepalnice? No, če imaš potem smo na isti valovni dolžili. V Mariboru podaljševanje trepalnic <– preveri – tukaj podaljšujejo te lepotice, ki se imenujejo trepalnice in katere so tiste ki nam naredijo tisto pikico na i na našem obrazu. Vsakodnevno ličenje bo tudi hitrejše in preprostejše, saj bomo imele s trepalnicami mnogo manj dela kot pa ponavadi in ta čas lahko nato posvetimo čemu drugemu kot pa urejanju trepk.

Rezultat iskanja slik za trepalnice

Sploh zjutraj, ko se vstanemo in če nismo ravno najbolj jutranji tip človeka potem skoz samo hitimo in nimamo časa zase, kaj šele kakšen zajtrk in podobno. In ravno zaradi tega je super če imaš urejene trepalnice in obrvi, to dvoje nam vzame res kar nekaj časa in potem je čas prihranjen. Si morda lahko zaradi tega privoščite zjutraj zajtrk za katerega ponavadi nimate časa, ker ste venomer v hitenju.

No sedaj pa več ne bo potrebnih opravičil, da ne bo zajtrka in podobno, sedaj si ga boste lahko brez skrbi privoščili, čas zanj boste imeli, nič več izgovorov! Lepa, urejena ženska bo vedno srečna ženska. Zakaj? Zato, ker se v svoji koži počuti vesela, srečna.

Če si sam vesel, da si kdo si in da si kakšen si potem si tako zmagal in je to to. Če se ne boš sam spoštoval kot človek, kot oseba, se v tvojem življenju ne bo zgodilo nič posebnega, nikamor se ne boš premaknil, venomer boš na isti točki in to ni dobro, ne za nas ne za nobenega naokoli. Zato poskrbimo zase, privoščimo si kdaj kaj in bodimo srečni, da smo to kaj smo.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja