Blog Post

Nikoli ne veš kaj te čaka…

Nikoli ne veš kaj te čaka…

Na zaposlitev.info si lahko pogledaš aktualne zaposlitve, če morda iščeš kaj novega, ali pa morda najdeš samo slučajno kaj boljšega kot pa imaš sedaj in se odločiš, da boš menjal, nikoli ne moreš vedeti. Sama imam trenutno službo in iskreno ne iščem nove zaposlitve, ker trenutno mi kjer sem kar ok štima vse skupaj. Ampak ja, priznam pa da grem vsake toliko časa na ta portal in pogledam, če je pa morda kaj tako zanimivega gor, da bi pa takoj poslala prošnjo in če bi bila izbrana za delovno mesto bi takoj menjala, to pa je res.

Ker recimo, da si trenutno v trgovini s prehrano v službi in najdeš delo na policiji, jaz osebno bi takoj menjala, vseeno je to policija, javna uprava in verjetno tudi malce večja plača iskreno, v takšnem smislu bi jaz menjala službo, tako mislim, kot »nekaj boljšega«.

Ker ne bomo lagali, logično, da si vsi želimo dobro plačo, kajti vsi imamo položnice, stroške takšne in drugačne, plus tega si vsi želimo kdaj kakšen dopust, in brez denarja pač žal nič od tega ni, zato pa seveda vsak stremi k večji plači, dvomim, da obstaja kdo ki bi trenutno službo menjal za službo, kjer je recimo plača mnogo manjša od trenutne. Denar je pač sveta vladar, to je dejstvo, vsepovsod je potreben. Greš v trgovino ga potrebuješ, greš tankat avto ga potrebuješ, moreš dati avto na popravilo spet potrebuješ denar, včasih še moreš plačati ko moreš iti na stranišče! Tako da vsak dan definitivno odpremo denarnico in denar samo gre, v to sem več kot prepričana.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja