Blog Post

Ogrevajte se visoko kakovostno

Ogrevajte se visoko kakovostno

Kaj pravzaprav so toplotne črpalke? Naprave, ki pridobivajo toploto iz okolja, s tem pa so avtomatično bolj varčne. Ker za delovanje ne uporablja surovin, ki bi v vaš dom spuščale škodljive in neobnovljive snovi, je zrak s tem boljši. Podjetje Kronoterm ima pridobljen TÜV certifikat tehničnega spremljanja in je ekološko ozaveščeno, tako da poleg odličnega proizvoda ogrevalnih toplotnih črpalk, razmišlja tudi o zmanjšanju stroška, ki ga porabite za gretje vaših prostorov.

 

Enostavnejša uporaba

 Ogrevajte tako zrak, kot tudi sanitarne vode s toplotno črpalko zrak/voda. Ko pa je prevroče, si prostor ohladite, saj Kronotermove toplotne črpalke dosežejo visok razpon temperaturnega delovanja, od -20 do 40 °C. To počne tako tiho, da delovanja skorajda, ne slišite, funkcijo pa imenujemo Silent mode. Za nadzor nad temperaturo v vašem domu poskrbi nova aplikacija Home.KRONOTERM s katero lahko upravljate in nadzorujete stanje od doma, službe ali kar iz počitniškega oddiha. Poleg tega, lahko tako hitreje opravimo servis na daljavo.

Notranja enota WPG brez bojlerja

 

Image result for Krono Multi S - zunanja enota LESM kronoterm

Krono Multi S – zunanja enota LESM

 

Krono Multi S – notranja enota WPG z bojlerjem

 

Učinkovito delovanje

Vir energije, ki nam ga nudi zrak je povsod in je neizčrpen. Tudi hladen zrak, ki prihaja izven zaprtih vrat, ima visoko energijo, zato so najnovejše toplotne črpalke narejene tako, da omogočajo ogrevanje tudi pri zunanji temperaturi -25°C. S tem vseeno prihranite do 50% energije, učinkovitost pa ostane enaka.

 

Varčno in zanesljivo

Toploto, ki jo ogrevalne toplotne črpalke proizvajajo, skoraj v celoti pridobijo iz okolja. Zato se bo vaš strošek za ogrevanje prostorov zmanjšal od 60% do 80%. Ker je električna energija edini energent, ki ga v Sloveniji sami proizvedemo, se boste na njihovo delovanje lahko zanesli. Pri uporabi ne potrebujete nobenih ostalih zunanjih surovin, s tem v svojem domu pridobite prostor, sama montaža in vzdrževanje pa sta poceni in enostavna. Je trenutno najcenejša vrsta toplotnih črpalk, ki se prilagodi na vsak objekt.

 

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja