Blog Post

Otroci polepšajo naš vsakdan. Imam prav?

Otroci polepšajo naš vsakdan. Imam prav?

Ste morali kdaj kaj otroku kupiti za rojstni dan pa niste vedeli kaj? Marsikoga, ko poslušam mi reče, da ima s tem probleme, ker nima blage veze, kaj bi mu kupili, sama pa pravim tako, da meni nikoli ni bil problem kupiti kaj za otroka, to mi je nekaj najlažjega, ker otroci vseeno niso tako zahtevni in jim bo vse všeč, najtežje mi je kupovati odraslemu človeku. Otroška trgovina/oprema recimo ponuja ljudem, ki ne vejo kaj in kako, približne variante in jim da zamisli, da se toliko ne mučijo z iskanjem darila kot takšnega.

Za novorojenčke > Dolgouhec - igrače, otroška oprema, otroški ...

Sama vam lahko naštejem polno reči kaj kupiti otroku. Imate polno igrač, vseh vrst, da ne govorim o risankah, kolesih, družabnih igrah, kakšnih miselnih igrah, res polno daril se najde. Res je, da je težje kupovati otroku, kateremu starši in stari starši kupujejo na veliko in ima doma že skoraj celo trgovino, priznam, poznam takšne ljudi, tem je res težko kaj kupiti, ampak nekomu, ki pa ima doma stvari v mejah normale pa je to mačji kašelj. Sama, ko sem bila mala se spomnim, da sem bila zelo vesela, ko sem dobila tisto pravo otroško kuhinjo. Bila mi je legenda, imela je od štedilnika, do vseh pripomočkov, ki jih je imela tudi moja mami, pa krožnike, pečico, res vse je imela.

Pali Otroška posteljica Cicci & Coco-zibelka > Dolgouhec - igrače ...

Tam sem se igrala v nedogled, pa potem sem dobila še nekega dojenčka in sem se igrala kako mu pripravljam hrano in podobno. Vedno sem pa kuhala takrat, ko je kuhala tudi moja mami, tako da sva na nek način kuhali skupaj. Po eni strani komaj čakam, da bom imela otroka pa upam, da bo punčka, ker bova lahko pazili dojenčke, kuhali, jooj, že vidim, kako se bom spet igrala. Če bo pa fantek pa tudi ok, otrok je otrok, obojega bomo nekega dne veseli, ko bo prišel na svet.

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja