Blog Post

Podjetniški izzivi

Podjetniški izzivi

Kako je imeti bogate izkušnje na različnih področjih. Vse od avtomobilske industrije, do medicinskega centra, lastnega podjetja in celo pozicije župana. Tukaj izstopa eno ime – Boštjan Trilar. Boštjan se je rodil leta 1968 v Kranju, v katerem je od leta 2014 do 2018 bil celo tudi župan. Svojo podjetniško pot je začel že leta 1991 kot samostojni podjetnik, kjer je uvažal in prodajal Fordova vozila.

Gorenjski glas | Kranj: Boštjan Trilar in Mohor Bogataj

Kasneje je svojo pot nadaljeval pri Summit Motors Ljubljana, kjer je urejal uvoz in prodajo vozil v Sloveniji in Makedoniji. Od leta 1999 je svoje izkušnje pridobival tudi z vozili Fiat, Alfa Romeno in Lancia pri Avto Triglav. Leta 2004 je sledil večji prelom v njegovi karieri, kjer je postal regionalni direktor za vozila Lexus in Toyota za celotno Adria regijo – Slovenija, Hrvaška, Srbija, Bosna, Črna gora in Kosovo. Na tej poziciji je ostal vse do leta 2011, nakar je svoje izkušnje nabiral in delil kot voditelj treningov za Gustav Kaser. Istega leta je Boštjan Trilar ustanovil tudi svoje lastno podjetje Proconsult, kjer se ukvarja s poslovnim svetovanjem. Kot že omenjeno je od leta 2014 do 2018 postal tudi župan svojega rojstnega kraja Kranja, od leta 2019 pa do danes pa ostaja kot svetovalec uprave v Medicinskem centru Barsos.

To je le osnutek delovnih izkušenj Boštjana Trilarja, ki ni le uspešen vodja in direktor, poslovnež, popotnik ampak tudi politik. Vsekakor pa lahko iz tega razberemo, da ima Boštjan bogate izkušnje na vseh področjih, njegova zgodba pa je lahko motivacija vsakomur – od samostojnega podjetnika, ki se je sam ukvarjal z uvozom in prodajo Fordovih vozil, do regionalnega direktorja za prestižno znamko Lexus ne le za Slovenijo, temveč tudi države bivše juge. In ko dobi človek občutek, da pa sedaj zares obvlada določeno področje v poslu se le opogumi in naredi korak naprej ter postane župan, kasneje pa še svetovalec uprave na področju medicinskega centra. Vsekakor smo lahko vsi mnenja, da potrebujemo v naši državi še več takšnih ljudi, ki imajo motivacijo in voljo za uspeh, ter jih ni stran preizkusiti nekaj novega.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja