Blog Post

Poletje prihajaaaa

Poletje prihajaaaa

Poletje se približuje z bliskovito hitrostjo. Vse ženske smo rade v kratkih hlačah privlačne, lepe, in če imaš lepo telo si avtomatsko tudi bolj samozavesten, enako je tudi če imaš urejene lase, si morda malček naličena, in avtomatsko izžarevaš srečo, ker si več upaš in verjameš vase. Smešno je kako je to, da smo sami sebi lepi pogojeno s tem da si potemtakem več upamo. Sama pri sebi vidim, da ko sem urejena, lepa, si mnogo več upam, kot pa takrat ko sem nenaličena, v nekih navadnih cotah.

Dejansko smo vedno enaki, ampak na spet drug način pa nismo, manjka nam samozavest, ko smo neurejeni. Seveda so tudi takšne ženske, ko so zelo samozavestne pa če so »čudne« ali so zelo spedenane, sama žal nisem v tej kategoriji. No in ker prihaja poletje, posledično smo več v kopalkah, kratkih hlačah, oblekcah in katera si pa želi imeto ogromno celulita na nogah? Jaz ne in zato sem se za letos odločila, da mi bo v tem primeru pomagala, da se znebim tega odvečnega celulita maderoterapija. Bolj, da mi pomaga, da se znebim celulita mi bo pomagalo, da učvrstim mojo zadnjico no.

Na maderoterapijo sem že lansko leto šla, v salon, ampak vse skupaj kar nanese no, za letos pa sem se odločila, da si bom lepo to izvajala doma. Valjčke že imam in trikrat sem si že doma naredila to in ja, priznam da je mučno si to sam doma za delat, te kar roke bolijo, ampak prav tako gre pa še ceneje je vse skupaj. Problem pri meni je samo ta, da začnem, potem pa nimam motivacije da to redno izvajam, ampak sedaj sem si rekla, da hočem čvrsto ritko za poletje kot sem jo imela lani, ker se mi je nabralo malce celulitka, ker sem bila poredna in nisem maderoterapije skoz izvajala, pač če nočeš tega celulita moreš vzdrževati to ne, jaz pa seveda nisem.

Ampak sedaj delam dvakrat do trikrat na teden si bom delala in verjamem v to da mi bo uspelo. Vem da prej, ko še nisem niti poskusila te maderoterapije in sem imela celulit nisem bila nikoli čez poletje v kratkih hlačah, grozno mi je bilo in sem vedno imela neke dolge hlače pač te ko so za poletje, ko lepo dihajo, ali pa neke daljše oblekce. Ko sem pa lansko leto naredila to terapijo prvič in sem videla kako lepo ti pomaga pri obikovanju teleščka, od takrat dalje pa prisegam na to. Sprva sem itak bila skeptična, ampak če ne probaš ne moreš vedeti kako to zares pomaga. Meni je res top zadeva!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja