Blog Post

Poslušanje en drugega je zelo pomembno!

Poslušanje en drugega je zelo pomembno!

Spolnost je zadeva katero vsi počnemo, no skoraj vsi, verjetno se najde tudi kdo, ki pa nikoli sploh ni bil v nobenem spolnem odnosu, ker noče, mu ni, ali je kakšen xy razlog, tudi to se zgodi. Vendar, ko je govora o spolnosti pa ljudje v večini kar obmolknemo, ker nas je še vedno preveč strah te teme, da bi o njej govorili na glas.

Verjetno zato, ker je to vseeno bolj intimna zadevica, katero želimo obdržati zase in v njej uživati le za našim partnerjem in ne deliti teh stvari z drugimi. Vsak se seveda sam odloči kaj bo delil s kom in kaj ne in prav je tako! Važno je le to, da par uživa med spolnostjo, to je najbolj pomembno. Seveda se zgodi, da so slabi dnevi in morda seks ni ravno takšen kot bi si želeli, je bolj »slab«, ampak to nima veze, ker važno je, da si skupaj s svojo boljšo polovico. Seveda, da stres naredi svoje in včasih nisi ravno pri stvari, stres je res največji uničevale vsega, potem morda erekcija ni to kar bi morala biti, prehitro pride do izliva in spet je nejevoljnost in še bi lahko naštevali.

Preprosto ne smemo biti jezni, ko kdaj ni popolno, ko ni vse božansko, smo le ljudje in vsaka persona zase ima kdaj lahko slab dan, nihče ni popoln.

V odnosu samem je pomembno, da se par zna razumeti, se znata poslušati, biti en za drugega tam ko se najbolj potrebujeta in ko sta res par, ki se v teh pomembnih rečeh razume, tudi če bo seks kdaj slab vama vseeno ne bo slab, ker se imata preveč rada in se razumeta da vama je vsakemu njemu na njej in njej na njemu vse je popolno pa če naredi ne vem kakšno neumnost. Temu se pa reče ljubezen! In ti, ja ti, si že našel, našla svojo popolno boljšo polovico?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja