Blog Post

Potrebuješ pomoč?

Hej, potrebuješ pomoč? Te mučijo predpražniki v podjetju? Imaš neke navadne, čisto običajne in se povrh vsega še zvijajo, niti ne izgledajo lepo, v glavnem, smešni so? No poznam podjetje, ki se ukvarja z najemom predpražnikov in so res ful top! To je firma Lindstrom in naše podjetje najema pri njih te predpražnike in smo vsi zelo zadovoljni z njimi.

Rezultat iskanja slik za lindstrom predpražniki

Kajti, ko je bilo naše podjetje še malce manjše smo imeli navadne predpražnike pri vhodu, pa ob kakšni pisarni in to, ampak sedaj ko pa smo postali malce večji pa je potrebno vedno bolj gledati na ugled. Kajti imajo veliko vrst različnih predpražnikov kakšne pač potrebujete in hočete imeti, to so na primer: klasični predpražniki, ergonomski predpražniki, gumijasti za blato, nato tudi nekaj elegantnejšega z dizajni, kjer lahko v predpražnik ujamejo celostno podobo vašega podjetja.

No, torej ni samo ena vrsta predpražnika in bi bilo to to, večjemu je velika in pestra izbira kar je dobro, ker vsakemu ni vse všeč in ljudje jih potrebujejo tudi za različne potrebe. Recimo v pisarni ne bomo potrebovali gumijastih predpražnikov za blato, če v pisarni je res zelo težko, da bi prinesli blato, saj so ženske tako ponavadi v salonarjih in cele lepe oblečene, moški pa prav tako v njihovih prelepih oblačilih.

Pa super je, ker starega čez nekaj časa vzamejo in dajo na isto mesto novega in je to to. Živimo s stilom bi jaz temu rekla!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja