Blog Post

Potrebujete opremo za delo v hlevu?

Potrebujete opremo za delo v hlevu?

V podjetju Profarm, Vam ponujajo hlevsko opremo za Vas in Vaše delo.

 

V ponudbi se najdejo hlevske kape, primerne za vse frizure in vse dolžine las. Z njimi ste 100 % zaščiteni pred vonjem, se lepo nosijo, izdelane so iz neškodljivih snovi in so v praksi preizkušene že neštetokrat. Ne prepuščajo in so paropropustne.

Na voljo so dve različni – rutasta kapa in kapa z elastiko. Rutasta kapa je primerna za uporabnice z daljšimi lasmi, saj ima večji notranji volumen, ki omogoča zaščito daljših las pred vonjem, dežjem, vetrom ipd. Oblikovana je tako kot običajna kapa, le da je v zadnjem delu opremljena z zatezovalnimi trakovi, ki omogočata optimalno prilagajanje glavi. Kapa z elastiko pa je tako bolj primerna za uporabnike/ce s kratkimi lasmi in je zelo lahka za nošenje.

 

Med hlevsko opremo pa se najdejo tudi delovne obleke, narejene iz kakovostnih materialov, ki ne prepuščajo vonja. Material delovne obleke je odporen na veter, obenem pa paropropusten in preprečuje vdor umazanije. Torej, če ste se že stuširali pa potrebujete le na hitro skočiti v hlev, z njihovo delovno obleko kombinirano s hlevsko kapo, to ne bo nobena težava. Ko boste prišli iz hleva in slekli obleko, se boste prepričali, da se Vaša obleka ni navzela hlevskega vonja!

 

Tako, pa ste pripravljeni za delo!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja