Blog Post

Preizkusi vse kar še nisi!

Preizkusi vse kar še nisi!

Ste že kdaj v spletni brskalnik vpisali tole – “erotična trgovina”? Še ne? Kaj potem čakate, čas je da začnete raziskovati, da začnete kupovati novosti na trgu, ki še jih niste preizkusili, kajti v postelji je dovoljeno vseh vrst igric in včasih je pač potrebno še malo tudi še bolj začiniti drugače je življenje in vsakdan preveč monoton.

Image result for erotic shop

Živimo zato, da se zabavamo in to vsak dan. Zakaj bi vsak dan preživeli samo tako, da se zjutraj vstanete, greste v službo, pridete nazaj, malo pospravite doma, gledate televizijo in greste spet spat nazaj in tako je vsak dan. Ne! Ne sme biti tako, vsak dan morate živeti kot da je zadnji, s polno paro!

Nikar ne čakajte in resno, pojdite na splet v to erotično trgovino in si samo polnite košarico s stvarmi katerih še ne poznate in jih preizkusite doma s svojo boljšo polovico, menim, da bo zelo vesel/-a.

Mogoče bo na začetku pri katerih stvareh malce čudno, ker ne bosta vedela kako se pravzaprav določena stvar uporablja, ampak a ni super če skupaj s partnerjem nekaj raziskuješ in se učiš? Spet nekaj novega, kajne? To je tisti pravi čar! Sploh pa, naj vas ne bo sram, ker vas nima za kaj biti, vi samo eksperimentirajte, vsak dan kolikor se le da.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja