Blog Post

Radi berete ponoči?

Radi berete ponoči?

Sama sodim med tiste, kateri radi berejo zvečer, vendar je to vedno predstavljalo problem, saj je motilo partnerja, ki je hotel spat.

V poletnih večerih je bil tudi problem brati ponoči saj so odprta okna, da se nam prostori malo ohladijo in s prižgano lučjo privabljamo komarje, kateri nam kasneje kradejo spanec. Probala sem že vse živo, od raznih stenskih svetil (za branje) do lučke s pasom, ki si jo natakneš na glavo.

tumblr_m9joldSJwA1rv7zgco1_500

Čisto nič se ni obneslo, zato sem velikokrat prikrajšna večerne poslastice (knjige). Prijateljica, ki je knjižnji molj tako kot jaz, mi je pokazala nekaj gramov težko bralno lučko, ki jo enostavno nastaviš na zadnjo platnico, in bereš. Kapo dol tistemu, ki se je spomnil tako enostavne lučke za branje. Z mano hodi noč in dan, vedno jo vzamem seboj na kampiranje in na vsako potovanje (z vlakom, avtobusom).

Na začetku sem bila skeptična, ker nisem verjela, da mi lahko tako majhna lučka osvetli obe strani odprte knjige.  Tisti, ki radi berete ponoči, vam močno svetujem, da si kupite nekaj podobnega, ker vam bo odprlo svet v nočno branje. Zdaj komarji ostanejo zunaj, ker mi ni potrebno imeti več prižgane luči moj fant pa lahko nemoteno bere. Je še kaj boljšega od tega? Pa vi kako se soočate z branjem ponoči?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja