Blog Post

Refurbished prenosniki

Refurbished prenosniki

Ste že slišali za izraz refurbished prenosniki? No, jaz prav tako do nedavnega nisem vedela kaj sploh je to in sem malce poizvedela ter ugotovila, da so to ti prenosniki kateri so tovarniško obnovljeni, izraz kateri označuje povsem nove prenosnike, ki so večinoma neprodane zaloge, sejemski artikli, razstavni eksponati ali pa artikli, ki imajo manjše vidne vizualne napakice. So pa drugače popolnoma neuporabljeni, so vrhunske kvalitete, priznanih blagovnih znamk kot so HP, Lenovo, Toshiba, …

Rezultat iskanja slik za woman with laptop

Tako, da ja, to je neka nova beseda zame katero sem osvojila in je sedaj na novo v mojem besednem zakladu. Saj ko sprva slišiš to besedo ti je malce čudna, ampak ko pa jo večkrat prebereš pa vidiš da je že beseda sama po sebi logična kaj v celotni to tudi pomeni. Če bi jaz sedaj potrebovala kakšen prenosnik in bi mi kdo ponudil refurbished prenosnik bi ga verjetno tudi vzela, saj kot smo lahko razbrali iz opisa so to popolnoma dobri računalniki, ni nič narobe z njimi in bi oz bodo popolnoma normalno delovali kot pa če vzamete nekega s katerim naj ne bi bilo nič narobe.

Menim tudi, da je tale posel s prenosniki in računalniki kar donosen, saj skoraj vsaka družina potrebuje nekaj ker če že imate šolo obveznega otroka bodo vedno potrebovali računalnik, vedno bomo morali kaj poiskati po spletu, napisati kakšno seminarsko nalogo na računalnik in res, to je obvezna stvar, ki jo pač otrok potrebuje žal. Pred veliko leti nazaj še mogoče ni bilo tako obvezno imeti računalnik, danes pa je to že skoraj nuja, kajne?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja