Blog Post

Se vse le draži?

Se vse le draži?

Se tudi vam zdi, da so v današnjem času stvari bolj dražje kot pa včasih pred leti leti nazaj? Hja je kar razlika, vsaj meni se zdi. Odkar imamo te eurčke je vse šlo samo navzgor. Sedaj ko gledam kuhinje, ker si moram kupiti novo, oziroma lepše rečeno, imam namen kupiti novo in gledam vsepovsod naokoli kje je kaj pametnega in so cene kar lepo navite.

Vendar je pa tudi res, da glede na včasih so sedaj kuhinje mnogo mnogo bolj moderne, lepše, več novih stvari lahko imaš v kuhinji, ko jih včasih nisi mogel imeti, več različnih predalov, pa v predalih je vse lahko bolj urejeno, ko včasih je bil pač predal navaden in je bilo to to, sedaj pa je vse popolnoma drugače, in seveda so tudi cene temu primerne.

Image result for moderne kuhinje

Tako ali tako je na vseh stvareh šla cena gor, plus tega je potrebno še gledati da je danes še bolj posebno marsikaj narejeno in seveda je potem tako kot pač je. Sem šla tudi malce na splet in v spletni brskalnik vpisala »kuhinja akcija«, in ja sem našla nekaj zanimivih kuhinj, ampak nič kaj takšnega kar si sama res želim.

Želim si namreč bolj moderno kuhinjo, da je bela, svetlikajoča, da ima tudi malce stekla vmes da ni samo bela bela, da je mogoče pult črne ali pa kakšne druge barve, ki paše seveda k beli kuhinji in da paše k tlem, prav tako bi imela plastično pomivalno korito, no ne vem če je plastično ampak da ni tisto, ko smo jo vedno imeli vsi doma alu ali kakšna je že, ampak te ko so sedaj modne tako zelo, ne vem kako se jim prav reče, vendar menim, da veste, saj se jih že res vsepovsod vidi dandanes. V glavnem imam kar nekaj želja, katere znajo kar malce drago stati, ampak bolje je da imaš želje in točno veš kaj hočeš, kot pa nekdo ki pride v salon, da si kupi kuhinjo, nato pa ne ve kakšno kuhinjo točno sploh hoče. Če nekaj hočep imeti moraš vedeti KAJ hočeš!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja