Blog Post

Skrbite zase?

Skrbite zase?

Klikni tukaj, če te zanima, kako bi svoje lase polepšala, jih drugače oblikovala in ne vsakdanje, če hočeš spremembe naredi klik in boš videla, da je tukaj nekaj zate. Ne poznam ženske, punce, katera ne skrbi za svoje lase.

Nekaj luškanih frizur - stran 14 - Forum - Planet lepote

No, te ki jih jaz poznam vse zelo skrbimo za svoje telo, obraz, lase, ok, so pa tudi ženske, ki dajo bolj malo nase. Ampak pustimo te ženske, danes se bom osredotočala na ženske z željo po tako imenovanem lepotičenju. Pa ostanimo kar pri laseh. Kot prvo jaz zase pravim, da je zelo pomembno kakšno krtačo za lase imamo, ker vsaka pa tudi ni za vse tipe las. Nekatere bolj uničijo lase kot pa jim pomagajo.

Nega konja - Krtače, čohala in glavniki - KRTAČA ZA KONJA C.S.O. ...

Potem, potrebni so pravi šamponi za lase, balzami, in pa tudi vsake toliko časa je še kako potrebno si dati masko na lase, ter pustimo nekaj minut na laseh, jaz pustim ponavadi kar po eno uro na laseh, čeprav piše na etiketi, da samo tri minute, ampak sama sem ugotovila, da mi bolj ustreza ena urca, ker so potem lasje res svilnati, tiste tri minute pa mi nič svilnosti ne prinesejo. Potem zelo obožujem podaljške, ki jih boste zasledili na tej strani, katero sem vam dala. Odlični so, ne škodujejo lasem in sem dolgolaska kadarkoli hočem biti. Dandanes je toliko raznovrstnih reči, da je to kar joj. Najdite pravo stvar zase, da boste lepe in verjemite, da se vam bo obrestovalo. Življenje je samo eno, preizkusite vse kar vam življenje ponuja. Jaz to počnem!

Najbolj modne frizure za leto 2011 - Dolgi in srednje dolgi lasje

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja