Blog Post

Skupne družinske dejavnosti

Skupne družinske dejavnosti

Moja mala pikica je moja hčerkica, tako jo jaz kličem, ker je moja sreča, moje veselje in me vedno znova razveseli in spravlja v smeh tudi, ko sem izredno tečna in razdražljiva, žalostna. Že odkar se je rodila se veliko druživa, sedaj je stara šest let in veliko počneva skupaj kar mi je izredno všeč, če si kot starš vzameš veliko časa za svojega otroka, kajti marsikdo si ne vzame kaj preveč časa za svoje otroke. Nazadnje kar sva počeli skupaj so bili konjički pobarvanke, skupaj sva barvali in barvali v dnevni sobi.

Prižgali sva si televizor, jaz sem si naštimala telenovele, kajti ne gledam jih kaj pogosto, včasih pa se mi prav priležejo in si jih naštimam ob svojem prostem času, moja hčerkica je tako zatopljena v barvanje konjičkov jaz pa lahko barvam in gledam telenovele. No, to sva sedaj nazadnje počeli, in že nasploh izredno rada barva konjičke, pa kakšne Barbike, to dvoje ima najbolj rada.

Pa zraven še v dnevno sobo prinesem kakšne kekse, gledava televizijo, barvava, se baševa s keksi, včasih še za popestritev kakšna vroča čokolada in kaj hočeš še lepšega kot pa takšen perfekten večer s svojo hčerkico.

Ko moj mož ne dela se nama še on pridruži, vendar ima svoje podjetje in venomer dela bolj kot ne, da čim bolj spravi podjetje na zeleno vejo, kajti je komaj v redu začel, ko pa bo lepo zacvetelo podjetje bomo pa še več vsi trije skupaj. Juhuhu.

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja