Blog Post

Slovenci v Angliji

Slovenci v Angliji

Ljudje smo bitja, ki že od nekdaj radi potujemo, radi raziskujemo, vidimo nove reči, preprosto z eno besedo – živimo. Tak je z ljudmi povsod po svetu ne samo pri nas. Ja, je res, da nekateri niso ravno ljubitelji potovanj, spet drugi pa so in tako je pri vseh stvareh in tudi prav je tako, da smo ljudje različni, imamo radi vsak svojo stvar in smo to kar pač smo. Recimo Slovenci v Angliji so danes kar pogost pojav, v preteklosti morda to ni bilo tako pogosto, sedaj pa vedno bolj vsa posameznik gleda, da ima boljše življenje, da napreduje. Če živimo vedno na enaki točki, vsak dan znova in znova se nikamor ne bomo premaknili, če hočemo nekaj doseči je potrebno premikati gore!

In potem določeni posamezniki govorijo drugim, ki vidijo, da imajo vse kar hočejo, so jim preprosto rečeno »fauš«, ampak noben pa se ne vpraša kaj vse je ta oseba morala narediti, da je tam kjer je in ima to kar ima, koliko je bilo stresa, neprespanih noči in tako naprej. Seveda, vsekakor so osebe, ki jim je podarjeno v zibko, da so bogati, ampak veliko je pa takšnih, ki se morejo zelo truditi, da imajo to kar imajo.

Uspeš lahko le, če imaš neko motivacijo, nek cilj, točno določeno vizijo. Če nimaš točno določene vizije in močne volje, da boš dosegel to kar hočeš ti ne more uspeti. Da boš samo doma razmišljal kaj hočeš nič pa za to naredil ti bo kar malce težko karkoli uspelo, ni res? Zato pa zelo pomembno kar si zapomni, ko prideš do ovire in se ti vse podre, ne obupaj ampak rini naprej! Rini preko mej nemogočega, tako boš imel/-a vse kar hočeš.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja