Blog Post

Stvari, ki nas povezujejo…

Stvari, ki nas povezujejo…

Včasih se nam »zalušta«, da bi nekam šli pa ne vemo kam. Vsepovsod bi radi šli, ampak ne moremo na vsa mesta, odločimo se lahko samo za eno destinacijo in to je potem tudi eden izmed najbolj težkih odločitev. Vsaj meni, jaz zelo rada potujem po naši prelepi državi, priznam, in všeč so mi različne destinacije. Ampak sedaj sem se pa odločila za Vipava prenočišče, da bom šla tja, v te prelepe kraje. Na to prelepo pokrajino me prav tako veže ena posebna vez in namreč od tukaj, sem si dobila, posvojila kužka, enega izmed najlepših.

Image result for vipava

No, vsi so lepi, ampak vsak ima svojega najraje, ni tako? In vedno, ko vidim kraj Vipava mi misel gre takoj nanj in to mi bo za vedno ostalo v srcu pa če hočem ali nočem, veže me ena posebna vez. In tudi prav je tako, da imamo kdaj pa kdaj kakšne določene posebne stvari s kraji, ljudmi, nekaj kar nas veže, da nam je nekaj še posebej ljubo. Ko prideš tja, se počutiš tako domače, ker imaš občutek, da si dejansko tam doma, ker je ta kraj v tvojem srcu. Vem, sliši se že zelo smešno, ampak dejansko je tako.

Sicer pa vsak kraj v naši prelepi Sloveniji je poseben in, ko gremo na kakšno potovanje, si naredimo neke spomine, slikajmo se, slikajmo pokrajino, čez leta bomo občudovali te slike, se smejali sami sebi in se imeli fajn, ker smo bili mladi, lepi in veseli. Čisto vse si je potrebno zapomniti, ni tako?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja