Blog Post

Stvari znaš ceniti šele takrat, ko jih nimaš več!

Stvari znaš ceniti šele takrat, ko jih nimaš več!

Kaj mislite, da je odvzem vozniškega dovoljenja zaradi alkohola vreden tega, da ne boste morali več voziti svojega avtomobila? Rekla vam bom naslednje. Zamislite si tako pri sebi! Ko imate avtomobil, sploh če imate družino je to zelo pomembno prevozno sredstvo! Otrok vam zboli, kako ga boste nujno lahko peljali v zdravstveni dom, bolnišnico? Morate nekaj urediti na uradu pa to v vaši vasi, mestu ni mogoče storiti in morate iti v malce oddaljeno mesto? Morate hoditi v službo pa ni ravno vse tako blizu, da bi lahko komot šli peš? No?

Kako boste to vse storili, če pa nimate vozniškega dovoljenja? Ravno zato, sploh če imate družino se ne igrati s tem. Mi smo doma bili več kot leto dni brez avtomobila, ampak nam je avto crknil in nismo imeli denarja, da bi si kupili novega, zato smo mi bili brez avta, samo nam ni bilo tako težko, ker smo imeli vse blizu, pošto, železniško postajo, trgovino, vse, edino, če je bilo treba iti kam v malce bolj oddaljen kraj tam pa nastane hudič, ker moraš prosjačiti ljudi, da ti pomagajo in potem ravno ko nujno nekoga potrebuješ nima časa in podobne reči.

Sedaj smo doma prišli bolj na zeleno vejo, je več denarja pri hiši, hvala bogu in sedaj smo si tudi kupili dva avtomobila, starši enega in jaz enega. In, ko nimaš avta znaš ceniti stvari, in sploh mi, ker avta pač nismo imeli zaradi denarnih težav, zato pa si niti podrazno ne bi privoščili, da bi izpit izgubili zaradi alkohola. Ni šanse!

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja