Blog Post

Tečaj maderoterapije

Moja prijateljica se je prijavila na tečaj za maderoterapijo, saj venomer govori kako zanimivo ji je to in da bi rada odprla svoj lepotni salonček, negovalni salon ali kakorkoli se že reče temu, kjer je nega telesa in vse to. Zdaj še čaka da se tečaj prične in je že cela živčna jaz pa tudi komaj čakam, da jo bom lahko povprašala kako je na tečaju za maderoterapijo in da mi bo vse razložila.

Rezultat iskanja slik za maderoterapija

Pa ne zato, ker bi tudi jaz šla v to smer, ker nebi, ampak me pa zanimajo te reči rada se pogovarjam o lepoti, lepotnih tretmajih in podobno, ne počnem pa rada tega, da bi jaz mogla to izvajati, raje se prepuščam rokam specialistov, saj so najboljši. Tečaj, če gledam ni ne drag ne poceni, če sem prav zasledila nekje med 500 in 600 Eur stane nekje tako, cena je tudi odvisna od tega, če gre na tečaj skupinsko ali individualno, če si sam je cena malo večja če sem prav razumela, ko mi je kolegica to razlagala. Jaz vem, ko sem prvič slišala za ta poseg maderoterapija, se mi je skoraj jezik zavozlal, ko je tako zapletena, pa ne samo da je zapletena beseda, na začetku sploh vedela nisem kaj to sploh je.

Nekaj prijateljic je zelo hvalilo tovrstno terapijo, da ful hodijo na to a jaz pa pojma nisem imela, in sem seveda vse pogooglala in sem se takoj naučila. Poiskala sem nek center, ki je blizu mene pa da je ok in sem šla. Sedaj obiskujem to že tretji mesec in sem res izjemno zadovoljna! Za nič na svetu mi ni žal, da sem šla na to, niti denarja, ki je bil vložen mi ga ni žal. Ker kako pa bomo imeli neke rezultate, če ne bomo nekaj dali vase, vložili. Iz nič ni nič pravijo ne! Kaj pa ve ste že bile na maderoterapiji? Bi šle na tečaj iz tega, da bi lahko ve izvajale tovrstne terapije?

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja