Blog Post

V kopalnici preživimo ogromno časa, počutimo se v njej udobno!

V kopalnici preživimo ogromno časa, počutimo se v njej udobno!

Ženske kar veliko časa porabimo za našo osebno higieno. Vsaj jaz vem, da preživim zjutraj vsaj uro in pol v kopalnici, če ne mogoče več, pa še vmes kaj, pa zvečer tudi logično, ker se tako treba iti stuširati in vse.

Kopalniške preproge in tepihi - Pri izbiri se odločite za prave ...

In rada vidim, da imam vse na svojem mestu, da imam vse pri roki, ko kaj potrebujem, da so brisače obešene pri roki, da je kopalniška preproga udobna (kot tale recimo), medtem, ko stojim pred ogledalom in se urejam za v službo ali kakšne obveznosti. Kajti preproga v kopalnici mi je pomembna, to pa zaradi tega, ker urejanje je neka meni osebno sproščujoča stvar in rada se počutim udobno medtem, ko skrbim zase.

Ne vem, rada sem tudi recimo bosa in ni fajn stati na ploščicah, zato pa je spet fajn pri meni, da imam tole kopalniško preprogo. Ufff razlogov zakaj morate to imeti je na male milijone. Jaz sem res ženska, ki da veliko nase, kajti, ko sem urejena sem tudi bolj samozavestna, ničesar me ni sram, ker se tudi v svoji koži počutim udobno. Spomnim se časov, ko sem bila mladoletnica včasih nisem bila niti pol tako samozavestna kot sem sedaj.

Priznam, da veliko pomaga make-up, ker res človeka kar spremeni in počutiš se bolj sexy. In punce, ženske, priznajte si da ste mnogo bolj samozavestne, ko ste urejene? Urejenost je ženska vrlina! Lepo bodite in uživajte vsak dan kolikor se le da!

KopalnikapreprogaPea_13311214.jpg

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja