Blog Post

V podjetju Acrytech se ukvarjajo z…

V podjetju Acrytech se ukvarjajo z…

… izdelavo različnih izdelkov iz akrilnega stekla. Poleg promocijskih materialov, elementov za notranje opreme, elementov scenografije in različnih unikatnih izdelkov, izdelujejo tudi tehnološke posode in industrijske komponente iz akrilnega stekla. Prav zaradi slednjih izdelkov in njihove kakovosti, je podjetje med vodilnimi pri izdelavi izdelkov iz akrilnega stekla.

 

Izdelke iz akrilnega stekla predelujejo iz plošč, blokov, cevi in palic različnih debelin in premerov. Lahko ga režejo, krivijo, toplotno preoblikujejo, 3D rezkajo ali lepijo. Po končani grobi obdelavi, ga spolirajo do visokega sijaja.

 

Za industrijske komponente iz akrilnega stekla je možen še grobi razrez plošč, poliranje stekla na polirnem stroju, lasersko rezanje plošč, lasersko graviranje, struženje obdelovancev, lokalno krivljenje in toplotna predelava v peči.

 

Torej, če potrebujete izdelavo prototipa Vašega izdelka, je Acrytech Pečenko pravi naslov. Podjetje bo prisluhnilo Vašim željam, Vam pomagalo tako pri oblikovanju in načrtovanju, kot tudi pri izbiri materiala.

 

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja