Blog Post

V podjetju Modul-design, Vam bodo za lepše dobro jutro, pri prvem pogledu po prijetnem spanju, opremili celotno spalnico

V podjetju Modul-design, Vam bodo za lepše dobro jutro, pri prvem pogledu po prijetnem spanju, opremili celotno spalnico

S posteljo, nočno omarico, predalniki, policami, kakor tudi garderobnimi omarami po Vaših željah. Vaša želja se v njihovi ekipi spremeni v resničnost.

 

Poleg postelje, je garderobna omara najpomembnejši element Vaše spalnice. Svojo osebnost, stil lahko prikažete s številnimi barvnimi kombinacijami korpusa, lic predalov, polic, robov, ter tako ustvarite garderobno omaro ki bo narejena samo za Vas – bila bo unikatna!

V kolikor pa želite garderobno omaro, ki bo dajala vtis stene, Vam bodo njihovi mojstri svetovali zunanjost omare v bolj umirjenih tonih bele ali bež barve.

 

Če pa je garderobna omara za Vaša oblačila premajhna, se lahko pri nas odločite tudi za izdelavo garderobne sobe, kjer boste imeli dovolj prostora za vse Vaše obleke, čevlje, modne dodatke, pa verjetno še za kaj drugega.

 

Za izris in svetovanje pri izbiri oddajte povpraševanje na njihovi spletni strani, ali pa se oglasite osebno v njihovem salonu.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja