Blog Post

Valeo brisalci

Valeo brisalci

Veste kaj so Valeo metlice za brisalce? Valeo je namreč evropsko podjetje s sedežem v Franciji in se ukvarjajo z avtomobilsko industrijo. Pri njih najdete tako klasične kot pa tudi moderne brisalce, čisto odvisno od vašega okusa kaj hočete imeti zase in svoj avtomobil. Cena Valeo metlic brisalcev je pa čisto odvisna od tega na katere brisalce se osredotočate, ali na klasične ali moderne brisalce in potem je tudi cena logično malce različna, ni pa sedaj takšna cena, da bi vas vrglo na rit, to ne bat! Pač cene so kot so ponavadi za takšne brisalce.

valeo b
Tole iščem, pa nevem če bi kupil preko Bolhe.

Vaš avto pa tudi potrebuje nego, tako kot vaše telo potrebuje nego, da je negovano, čisto in da se počutimo sveže, tako je tudi z avtomobilom, potrebuje neko nego. Sicer avto pač tega ne vidi, čuti kot mi ljudje, ampak vemo pa mi kaj je dobro zanj, in zato ga tudi negujemo. Vsaj v naši družini zelo negujemo naše avtomobile, kajti ne moreš imeti avto kot nek svinjak pa vse umazano, more biti neka čistoča, sploh pa če imaš otroke moreš pa še toliko bolj gledati, da ti ne umažejo avta.

Pa tudi ne kadimo v avtih, ker to pa nam tako smrdi da brezveze, to ti takoj slabo postane, in res hvalabogu, da pri nas noben ne kadi. V glavnem negujmo sebe in našega prijatelja, ki se imenuje – avtomobil!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja