Blog Post

VSAK DAN SI LAHKO PRIPRAVITE OBROK IZ SVEŽIH ŽIVIL

VSAK DAN SI LAHKO PRIPRAVITE OBROK IZ SVEŽIH ŽIVIL

Ali tudi vi vedno znova pozabite, kaj manjka v vašem hladilniku, in se nato vrnete iz trgovine brez tiste ključne stvari, na katero nikakor ne bi smeli pozabiti? Ali pa vam pomembni opravki vedno znova spuhtijo iz glave, in vsak mesec na dnu torbe najdete kakšno zmečkano položnico ali važno pismo?

Mielejevi hladilniki iz serije Blackboard vam omogočajo, da s kredo pišete rišete po črni tabli na zunanji strani vrat, in tako nikdar ne pozabite na pomembne zadolžitve in nujno potrebne nakupe. Lahko pa jih izkoristite tudi kot priložnost, da drugim članom družine napišete prikupno sporočilo in jim tako polepšate jutro.

Ko boste končali s popisovanjem in odprli hladilnik, da bi v njem našli sestavine za svoj zajtrk, vas bo pozdravila prijetna nežna LED-svetloba. To lahko nastavite glede na vaše želje, tako da ne bo zaslepila vaših še na temo navajenih oči. Na steklenih policah boste tako hitro našli predmet svojega iskanja.

BREZ ODTAJEVANJA

Zvečer, ko se boste vrnili domov, boste za pripravo večerje morda potrebovali zelenjavo ali meso iz zamrzovalnika. Tehnologija NoFrost vam bo omogočila, da se vam ne bo treba truditi z odtajanjem, saj hlajenje s kroženjem zraka preprečuje nabiranje ledu na živilih. Ventilator obenem skrbi za enakomerno porazdelitev hladnega zraka po hladilniku, tako da so vsa živila ves čas enakomerno ohlajena. Še posebej boste opazili razliko pri nekaterih bolj občutljivih živilih v svojem hladilniku, kakor so npr. meso, ribe, mleko in mlečni izdelki, ki bodo zaradi shranjevanja pri temperaturi med 0 °C in +3 °C dlje časa ohranili svežino. Sadje in zelenjavo lahko pospravite v poseben predal z visoko stopnjo vlažnosti v zraku in optimalno temperaturo, ki bosta poskrbeli za ohranjanje sočnosti.

 

POPOLNA TIŠINA

Hladilniki so v nasprotju z drugimi gospodinjskimi aparati ves čas v pogonu, zato je še kako pomembno, da je njihovo delovanje tiho in nevsiljivo. Sistem optimiziranega hladilnega krogotoka in posebna zvočna izolacija na nekaterih mestih bosta poskrbela, da boste svoje dneve in noči lahko v miru uživali brez nenehnega neprijetnega brnenja.

Hladilniki Miele se poleg odlik v stopnji ohranjanja svežine živil ponašajo tudi z odlično energijsko učinkovitostjo. Nosijo oznako A+++, aplikacija Miele@mobile pa vam omogoča, da boste vedno na tekočem s stanjem aparata, tudi kadar niste doma. Tako lahko z mobilnim telefonom preprosto in elegantno uravnavate nekatere osnovne funkcije aparata kar iz kavarne, medtem ko ste na kavi s prijatelji.

RECITE ADIJO ROČNEMU ČIŠČENJU POLIC

Včasih se nam v hladilniku tudi kaj polije, pa tudi brez tega je police vsake toliko časa potrebno očistiti. Zdaj vam jih ne bo več treba čistiti ročno, saj so police v vratih ComfortClean izdelane iz visokokakovostne prosojne plastike (SAN) in tako posebej odporne proti različnim poškodbam, kemikalijam in visokim temperaturam. Vse police v vratih serij aparatov K 10.000, K 20.000 in K 30.000 lahko preprosto zložite v pomivalni stroj in jih operete (dokler temperatura ne presega 55 °C), vi pa se medtem sprostite in se posvetite stvarem, ki jih zares radi počnete.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja