Blog Post

Wolt promo koda za 5 eur

Wolt promo koda za 5 eur

Lačni? Ni ideje, kaj bi kuhali? Ljubljana, Maribor, Celje in Kranj lahko sedaj naroči hrano iz priljubljenih restavracij preko aplikacije WOLT!

Ob registraciji vpiši WOLT PROMO kodo “CS2CG” in izkoristi kar 5 eur popusta!


Kako deluje WOLT?

Snameš aplikacijo, se registriraš, izbereš restavracijo in kaj bi rad jedel, naročiš, počakaš in že ješ. Naročeno jed ponavadi prejmeš v 20 do 40 minutah, pripelje pa vam jo njihov osebni dostavjalec na kolesu, skuterju ali v avtomobilu – odvisno od oddaljenosti.

Kako poteka plačilo?

Wolt aplikacija je na voljo v drugih mestih že dlje časa, tako da je zelo dodelana in enostavna za uporabo. Plačilo je možno preko Apple Pay ali Android sistema ali kreditnih kartic. Plačilo je popolnoma varno, po prejeti hrani pa prejmete račun v fizični obliki ter po elektronski pošti.

Kaj, če s hrano nisem zadovoljen?

V primeru, da hrana ni OK lahko ocenite (tako dostavljalca) kot restavracijo. Vsi vemo, da ni mogoče vedno zagotoviti popolnega obroka, ampak vsako mnenje šteje. Tudi meni se je že zgodilo, da nekaj ni bilo OK. In vedno, ko sem oddal slabo oceno so me kontaktirali iz WOLTA z željo, da ugotovijo kaj je bilo narobe ter moj čas in mnenje tudi nagradili.

Kje lahko snameš aplikacijo WOLT?

Wolt je na voljo v Apple Store in Google Play trgovini, aplikacija je brezplačna.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja