Blog Post

Z naravo do zdravja

Narava nam ponuja tisoč in eno dobro in učinkovito zadevico. Če smo pristaši naravnih zdravil smo na dobri poti. Narava je tista, ki nam daje vse dobro. V lekarnah je sama kemija, v naravi pa je vse naravno, brez nekih pesticidov, nekih kemikalij, strupov, samo to kar narava sama proizvede in nam daje. Naši stari starši, ko so še živeli zelo v starem času, so vsa zdravila jemali naravnega izvora in so seveda bili zdravi, saj niso jemali nekih kemikalij iz lekarne. Poglejmo sedaj kakšne težave vse imamo ljudje zaradi vseh tovrstnih tablet. Poglejmo samo primer kontracepcijske tabletke. To so tabletke, ki nam pomagajo da ne zanosimo, saj če nismo pripravljeni na otroka bi to morala biti najboljša opcija, ki nam pomaga, ampak veliko, res veliko žensk se zelo pritožuje nad kontracepcijskimi tabletami, saj imajo zaradi njih še dodatne zdravstvene težave z drugimi organi v telesu, ali pa nekaj xy. In če gledamo temu ne bi smelo biti tako!

Rezultat iskanja slik za ne tablete

Tabletke bi nam morale samo pomagati in preprečevati nezaželene zanositve, ampak poglejte, imajo še tisoč in eno negativno stvar, a ne bi smelo biti temu tako! To pa govorim iz lastnih izkušenj in ker moje prijateljice tudi tako govorijo in ker sem veliko brala po spletu, ko sem sama dobila raznovrstne težave le zaradi tega, vendar na začetku nisem imela pojma, da ti lahko tabletke tako uničijo zdravje, ampak ja, so mi in zato sem jih nehala jemati in po raznih forumih so se ženske tudi pritoževale, ko sem brala. Sedaj ne jemljem nič kar se tablet tiče, če že raje spijem kakšen čajček, če mi je slučajno slabo ali pa vzamem kakšno naravno zdravilo, kot je na primer CBD (zelo SUPER zadeva!).

Rezultat iskanja slik za cbd

Za nič na svetu več ne vzamem tablet, če res ni nujno, ker to kakšne težave sem imela zaradi kontracepcijskih tabletk, ni šans, da bi šla še enkrat čez to. Sicer fajn bi bilo, če bi jih lahko jemala še naprej, saj je spolni odnos bolj manj napet in ni treba tako paziti, ampak ni vredno mojega zdravja. Če pa imam kakšne druge težave pa samo cbd, to je moje naravno zdravilo. Jaz ga jemljem vsak dan, čeprav mi trenutno nič ni, da bi imela kakšno zdravstveno težavo, ampak ko sem imela težave sem to jemala in mi je začelo pomagati in sem potem samo še dalje jemala, saj naj ne bi bilo nič narobe in sedaj se počutim odlično, res super!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja