Blog Post

Za ravne, sijoče in gladke lase

Za ravne, sijoče in gladke lase

Imate skodrane in neukrotljive lase? Si želite lepih in gladkih, ravnih las? To omogoča  Philipsov likalnik za lase s tehnologijo MoistureProtect. S pomočjo lebdečih keramičnih ploščic drsi skozi lase, pri tem pa jih pušča svilnato gladke in mehke. Lepi lasje potrebujejo tudi dovolj hidracije. Inovativen senzor preverja stanje las kar 30-krat na sekundo, zato ni bojazni, da bi se lasje izsušili, saj uravnava vročino glede na potrebe las ter jih na tak način ščiti pred pregrevanjem. Včasih so likalniki za lase veljali za veliki NE, ko je prišlo do vprašanja kako do ravnih las. Ravnalnik za lase MoistureProtect pa ruši vse znane mite, ki govorijo o njihovi škodljivi uporabi.

Philipsov ravnalnik za lase

 

V boju proti statiki

Občutek naelektrenih las po sušenju ali ravnanju je prav moreč. Mudi se nam v službo, na faks, po opravkih, me pa izgledamo kot da nam je nekdo po laseh podrsal balon. Zelo zoprn občutek. Likalnik las MoistureProtect odlikuje tudi ionska tehnologija, zaradi katere ne bodo lasje nikoli več naelektreni. In rezultat po likanju? Fenomenalen!

Kako do lepih in zdravih las?

Za zdrave in lepe lase je potrebno poskrbeti ravno tako kot za nohte ali kožo. Lepi lasje niso samoumevni, saj so vsakodnevno izpostavljeni različnim dejavnikom. Za lepe lase lahko poskrbimo z ustrezno nego, obiski frizerja ipd. Zelo pomembno pa je, da las dodatno ne obremenjujemo. Ravnalnik las ima lebdeči ploščici, ki se premikata in na ta način prilagajata pritisk na lase. S tem zmanjšujeta nevarnost lomljenja in ščitita lase pred poškodbami. Seveda pa je bistveno, da smo z likalnikom za lase nežni, saj si lahko v nasprotnem primeru poškodujemo lase. Vsaka dama, ki vsakodnevno ali pa skoraj vsakodnevno uporablja likalnik za lase, ve kako pomembni sta kvaliteta likalnika in pravilna uporaba le tega.

Moisture protect ima lebdeči keramični ploščici, zaradi česar lasje z lahkoto drsijo med njima

 

Hiter, hitrejši, MoistureProtect

Ravnalnik za lase odlikuje hitro segrevanje. Visokozmogljiv grelnik, ki pripomore k hitrejšemu in nežnejšemu ravnanju likalnik za lase segreje zgolj v 15 sekundah. Z ravnalnikom za lase MoistureProtect je tako oblikovanje super lahko, lasje pa so po uporabi sijoči, lepi in zdravi. Nič boljšega za kodrolaske, ki si želijo čudovitih, ravnih las in za tiste, ki si želijo ukrotiti in oblikovati svojo pričesko.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja