Blog Post

Zakaj je biti ženska težko?

Zakaj je biti ženska težko?

Ženske in naši modni dodatki. Brez tega nikakor ne gre pa če hočemo ali ne. nekatere ženske so obsede z nakitom, druge z oblačili, tretje s čevlji, spet četrte pa s torbicami. Vsaka ženska ima v sebi neko slabost, ki jo vedno premami, da jo na koncu kupi k ogre v trgovino oz. le brska po spletu. Jaz osebno sem nora na torbice. Nazadnje mi je v očke padla rdeča ženska torbica in mogla sem si jo kupiti. Namreč en dan sem malce brskala po spletu in prišla na stran s torbicami in valda sem vse prečekirala kaj imajo v ponudbi in ta se mi je zasidrala v oči.

Image result for shopping bags

Prvo sem si rekla, eh ne bom zapravljala, sib om raje privarčevala ta denar, ampak ne, me je premamila na koncu koncev in je pristala v nakupovalni košarici. Upala sem da bo s torbico, ko prispe vse okej, ker včasih kje kaj naročiš in ni ravno to to, ampak ta torbica ko jo dobiš pa je v živo še lepša kot pa na spletni strani.

Zraven sem nato dobila še en kuponček za naslednji nakup ter majhno darilce, en takšen cofek za na ključe ali pa torbico, kamorkoli ga lahko obesiš, res pozorno darilce.

Odkar sem naredila pri njih prvi nakup in sem bila res zelo zadovoljna bom sedaj sigurno še večkrat kaj naročila, to pa brez skrbi. Tam kjer sem zadovoljna me noben ne more prepričati v nasprostno, da spet ne bi kaj kupila čez čas. Verjetno bom kaj kmalu kupila kaj pa čeprav ne bom potrebovala nič od tega, ampak kaj naj, obsedena sem s tobicami – moja največja in najslabša slabost.

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja