Blog Post

Zakaj niso vsi vibratorji zate?

Zakaj niso vsi vibratorji zate?

Kako izbrati pravi vibrator zate? Si v dilemi, gledaš spletno stran, kjer prodajajo vibratorje in vse te erotične igračke in ne veš kateri bi bil pravi zate, ker jih je ogromno?! No naj ti pomagam. Vedeti moraš prvo kot prvo kaj sploh želiš, iz kakšnega materiala mora biti vibrator, da bo tebi všeč! Kajti imaš vibratorje iz silikona, plastike ali pa jekla, obstajajo pa tudi takšni, ki so baje narejeni iz stekla (hmm, čudno se tole iz stekla malce sliši, ali ne?!? mene iz stekla ne pritegne najbolj, haha).

Rezultat iskanja slik za vrste vibratorjev

Ampak, če prvič kupuješ takšno stvarco ti priporočam, da kupiš enega iz silikona, saj je prijeten na otip in tudi zelo enostavno se čisti. Spet še ena pomembna stvar, ki jo moraš vedeti, ko kupuješ je tudi glasnost, saj če vas skrbi, da bi se njegovo brnenje slišalo tudi še v druge sobe, za vibrator raje odštejte malo več, če želite, da je bolj tihcen. Vedeti morate prav tako velikost, kakšno želite, da ima vaš umetni prijatelj bi jaz temu rekla.

Če vam večji vibratorji niso všeč, da je to preveliko za vas je bolje, da si kupite nekaj bolj klasičnega. To je nekaj tistih „zankic“, katere večinoma oseb, ki kupujejo to zafrkava, ko ne vedo na kaj točno se obrniti, da ne kupijo nekaj neumnega, da jim ne bo prišlo prav in se mu bo nabiral prah v omari. Bolje v redu premisliti kaj točno želite, dan ali dva prespati, si kupiš nekaj res dobrega, kar je po tvojem okusu, kar ti je všeč, če hočeš tih mlinček pač moreš malce več odšteti in to je to. Upam, da boš izbrala pravega torej. 🙂 🙂 🙂

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja