Blog Post

Zlat nahrbtnik? Ja ali ne?

Če bi lahko izbirale in si izbrale svoj nahrbtnik v svoji barvi katero si želite, katerega bi izbrali? Mogoče zlat nahrbtnik kot tukaj na tej povezavi? Ali morda sivega, črnega? Jaz bi imela zlatega, sicer ne vem zakaj me zlat nahrbtnik tako privlači, kajti zlata ni ravno moja top barva, je bolj med zadnjimi, ampak mi je pa zelo zelo všeč.

Rezultat iskanja slik za gold backpacks ls bags

Sploh marsikatero punco ko vidim, da ima zlatega in ji resno paše, sploh blondinkam se mi zdi, da ful paše in sama sem blond in menim, da bi tudi meni pristajal, verjetno se mi je zato tako usidral v moje srce. Videla sem par res lepih na spletni strani, katera povezava je od zgoraj, ampak kaj, ko se ne morem odločiti. Ne, da bi me motila cena, da bi mi bil predrag, to ne, cena je čisto solidna in prava, ceneje tako nikjer ne dobiš, razen v kakšni trgovini s poceni izdelki, ampak je material tako slab, da ne veš če bi to sploh nosil.

Rezultat iskanja slik za women gold backpacks wallpaper

Tukaj pa vem, da imajo ful dobro robo, ker sem enkrat kupila nekaj tam, namreč denarnico in še zdaj je lepa cela in sem zelo zadovoljna z njo. Doma imam že polno denarnic, vse so mi razpadle, pa so luknje, tole pa imam res že en lep čas mnogo dlje kot katerokoli ostalo pa je še cela, tako da to mi je izjemno všeč in zato bi si naročila še nahrbtnik, ampak kot sem rekla, hmmm le katerega? Težka odločitev!!!

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja