Blog Post

Znebimo se napihnjenosti

Kako odpraviti napihnjenost? To je večna težava vedno in vsepovsod. Se vam je že kdaj zgodilo, da so se vam ljudje posmehovali, ker ste imeli tako debel trebuh kot da bi pojedli 3 piščance?

No meni se je to že zgodilo, pa čeprav sem kaj malega pojedla sem bila napihnjena kot da sem pojedla štiri porcije kosila, a v bistvu sem pojedla samo eno porcijo pa še to bolj malo in so se potem delali norca iz mene. Kako odpraviti napihnjenost? To pa je vprašanje, ki zanima marsikoga. Napihnjenost je namreč posledica slabe presnove oziroma slabega metabolizma. Kaj pa pomaga odpraviti to katera hrana?

Rezultat iskanja slik za Å¡parglji

Šparglji dragi bralci, šparglji! Vsebujejo namreč vodotopne vlaknine, ki imajo pomembno vlogo pri zdravem črevesju. Potem še druga pomembna hrana, ki pomaga je avokado, poleg vsega še vsebuje veliko kalija, ki pomaga pri odvajanju vode iz telesa. Naslednja so kumare, ki zaradi vsebnosti antioksidantov zavirajo aktivnost vnetih encimov in pomagajo pri boju z napihnjenostjo. In tudi ingver je odličen, saj absorbira beljakovine, kar zmanjšuje zabuhlost in sprošča mišice prebavnega trakta.

Rezultat iskanja slik za kumare

Pa da ne pozabimo še na probiotike in je to res top kombinacija in nekaj zdravega za vas in vaše črevesje. Boste videli, če boste uživali to narejeno je lahko na različne načine, saj obstajajo različni recepti in vam bo pomagalo. Kako super se boste počutili, ko vas napihnjenost več ne bo pestila! Prav srečni in veseli boste, skakali boste od sreče. Preizkusite pa vidite, vaša odločitev.

Rezultat iskanja slik za avokado

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja