Blog Post

Katero kremo proti gubicam priporočajo tudi strokovnjaki?

Katero kremo proti gubicam priporočajo tudi strokovnjaki?

Krem proti gubicam je na tržišču ogromno. Pa znate izbrati primerno, varno in naravno? Hialuronska kislina je ključna sestavina vseh pomlajevalnih izdelkov, vendar velja pri izbiri hialurona biti previden. Hialuron kitajskega izvora ni vedno klinično testiran in primeren za uporabo na občutljivi koži. Izberite kremo, ki vsebuje 100 % naravne sestavine in le evropski hialuron, z vsemi potrebnimi certifikati. Preberite, katero kremo proti gubicam priporočajo tudi strokovnjaki.

 

ZDRAVJE KOŽE JE NA PRVEM MESTU

Znaki staranja se pri večini pojavijo hitro po 25. letu starosti, zato je ključnega pomena, da za kožo poskrbite pravočasno. Zdrava koža mora biti navlažena in prožna. Z uporabo vlažilne kreme za kožo je zato priporočljivo začeti že po 20. letu starosti. S pravočasnim ukrepanjem in primerno nego lahko proces staranja upočasnimo in preprečimo prehiter nastanek izrazitih gub. Nanos hialuronske kisline izboljšuje tonus kože, jo ščiti in vlaži, ob enem pa poskrbi, da je koža čvrsta. Hialuronska kislina zapolni gube in linije, kožo zgladi in preprečuje nastajanje novih. V kremo proti gubicam 4D Hyaluron je dodana še inovativna ANTI-WRINKLE formula in četrta dimenzija (4D), ki s svojim delovanjem poskrbita za takojšne rezultate in mladostnejši videz v le nekaj tednih.

 

FACMACEVTI PRIPOROČAJO

Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije

“Kot strokovnjakinja mag. farmacije strankam po 30. letu za zmanjšanje gub in sijoč videz kože svetujem Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema proti gubicam je klinično testirana in ima ustrezne certifkate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!”

About Jozef

Related Posts

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja